'TàP Zàping': “La cançó del finançament”

Ritme i reivindicació units per aquesta cançó protesta interpretada pels principals representants polítics valencians

Ximo Puig, Mónica Oltra, Héctor Illueca, Carlos Mazón i Ana Barceló, membres del grup Valencians People, interpreten “La cançó del finançament” / TàP Zàping
08 d'octubre 2021 - 09:11

TàP Zàping celebra la festa del Nou d'Octubre amb un programa especial on els nostres polítics fakes estrenen el videoclip, La cançó del finançament. Un tema reivindicatiu i marxós perfecte per a cantar en karaokes o manifestacions. Els valencians tots a una veu! Però aquesta vegada literalment i micròfon en mà. I no per a criticar la paella amb xoriço, sinó per a donar suport a una reivindicació: la reforma del finançament a què es va comprometre a abordar el govern de Pedro Sánchez.

Missatge directe per al govern central

Els principals representats polítics valencians han volgut enviar un missatge al govern central, molt clar i concret:

Fi-nan-ça-ment!

Ritme i reivindicació units per aquesta cançó protesta intepretada per Ximo Puig (president de la Generalitat), Mónica Oltra (vicepresidenta primera del Consell i i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives), Héctor Illueca (vicepresident segon i conseller d'Habitatge), Carlos Mazón (president del PPCV) i Ana Barceló (consellera de Sanitat Universal). Tots membres del que el programa ha batejat com el grup: Valencians People.

Converses al Botànic

La vicepresidenta primera del Consell, Mónica Oltra i el president de la Generalitat, Ximo Puig, consideren urgent la reforma del finançament que es va comprometre a abordar el govern de Pedro Sánchez.

En el programa conduït per Lluís Cascant, la sàtira política és recurrent i el sentit de l’humor imprescindible. S’imiten els personatges de la política del nostre territori i també els principals representants d’àmbit nacional. Ironia, sàtira i acidesa intel·ligent per a retratar una realitat que ens toca de prop i ens interessa a tots els valencians i valencianes. Gràcies a la tecnologia deepfake, que permet la permutació intel·ligent de rostres, es poden simular amb gran realisme persones i objectes. Es tracta d’una tècnica realitzada amb programes d’intel·ligència artificial els quals combinen i superposen imatges, videoclips i àudios per a crear vídeos falsos que semblen autèntics i reals.

Cada dijous, una bona dosi d’humor per a empassar-se la realitat que ens envolta amb TàP Zàping!

També et pot interessar

stats