Panxo, de Zoo: "Hi ha gent que està ací preocupant-se per entendre les lletres"

Cabrafotuda l'ha entrevistat per a Tap Zàping moments abans del concert a Madrid, del qual el cantant de Zoo ha dit que "is the concert"

Cabrafotuda entrevista Panxo, cantant de Zoo, moments abans del concert a Madrid

Dissabte 3 de desembre del 2022, el grup de música Zoo omplia el Wizink Center, un dels recintes més grans de Madrid. Més de 8.000 persones cantaven a l'uníson això del "tobogan, li falta un tobogan", encara que moltes d'eixes persones no sabien ben bé com continuava la lletra o què volen reivindicar.

"Hi ha gent que està ací preocupant-se per entendre les lletres, per entendre la llengua". Panxo reconeix l'esforç de tots els seguidors i seguidores que sense entendre del tot la llengua, segueixen Zoo i intenten corejar les seues lletres. El cantant de Zoo reconeix que per a ells "és motiu d'orgull" i que aquest concert ha estat "molt simbòlic, per tot el que representa per a un grup com el nostre". "Vindre a Madrid i clavar-hi 8.000 persones", com ell diu, és tota una fita.

Vindre a Madrid i clavar-hi 8.000 persones és molt simbòlic, per tot el que representa per a un grup com el nostre

Aquest dissabte 10 de desembre, la banda de Gandia actuarà al Palau de Sant Jordi de Barcelona, concert que suposa la fi de la seua exitosa gira Llepolies, per la qual han rebut una nominació als Premis Carles Santos de la Música i que ha suposat la consolidació d'aquest grup també fora del domini lingüístic.

També et pot interessar

stats