La música en valencià de Zoo conquista Madrid

El grup de Gandia ompli el Wizink Center en el penúltim concert de l’exitosa gira ‘Llepolies'

Zoo ompli el Wizink Center de Madrid / À Punt NTC

El grup valencià de música Zoo ha omplit aquest dissabte a la nit un dels espais més grans de la capital de l'estat, el WiZink Center de Madrid, una fita històrica per a la banda de Gandia i per a la música en valencià, després d’exhaurir la pràctica totalitat de les més de 8.000 localitats que es van posar a la venda.

Aquest ha sigut el penúltim concert de l’exitosa gira 'Llepolies', el tercer àlbum del grup liderat per Panxo després de huit anys de trajectòria, que ha omplit auditoris en llocs com Sevilla, Valladolid o, fins i tot, Brussel·les. Uns veritables ambaixadors del valencià fora del nostre territori.

El Palau Sant Jordi de Barcelona serà l’última oportunitat, el 10 de desembre, en què veurem Zoo pujar a un escenari en el marc d'aquesta gira i abans d'una previsible aturada temporal.

En aquesta ocasió, ho faran davant de 14.000 persones, xifra que s'acosta al rècord que va marcar el concert que va fer Raimon l'any 1993, quan el cantant de Xàtiva va actuar davant més de 18.000 espectadors a l'auditori barceloní.

També et pot interessar

stats