Els divertits vídeos de Zoo per a promocionar l'històric concert al WiZink Center de Madrid

El grup de Gandia tanca la gira postpandèmia amb dos concerts massius a Madrid i Barcelona

Frame de l'últim vídeo que Zoo ha publicat en les xarxes socials
'Frame' de l'últim vídeo que Zoo ha publicat a les xarxes socials / Zoo

Zoo és un dels grups valencians que més èxit està recollint actualment: en els últims mesos han fet desenes de concerts a la nostra terra, però també més enllà. Des dels Pirineus fins a Almeria, des de Galícia fins a Mallorca, passant per Valladolid, Sevilla o un concert pròxim a Brussel·les. Ara, preparen una traca final per a tancar la gira. S'han posat el llistó ben alt i pretenen omplir al desembre els recintes del WiZink Center de Madrid i el Palau Sant Jordi de Barcelona, amb un aforament en ambdós casos que supera les 15.000 persones.

Les dues capitals ja han viscut grans concerts de Zoo, però l'ambició en aquesta ocasió aspira a uns números sense precedents. El cas de Madrid és més cridaner, ja que, cantant en valencià, resulta més simbòlic assolir tant d'èxit a la capital d'Espanya. Fins ara, cap artista valencià ha aconseguit omplir un aforament d'aquesta magnitud i el 3 de desembre Zoo podria fer història.

Els de Gandia s'ho prenen com un repte i per a fomentar la venda d'entrades han llançat vídeos promocionals que s'han fet virals a través de les xarxes socials. El primer anunciava el concert a Madrid amb un clip on col·laborava el periodista Jordi Évole, el qual irònicament plantejava l'"embolao" que aquest concert suposa.

Ara, a poc més de tres mesos de la cita, han llançat un nou vídeo teatralitzat a les portes del recinte madrileny. Els protagonistes: l'entrepà de calamars i l'aigua de Madrid.

De moment a Madrid queden disponibles poc més de 1.000 entrades i al Sant Jordi de Barcelona només en queden a les grades posteriors. En els pròxims mesos se sabrà si finalment penjaran el cartell de sold out, però en qualsevol cas no es podrà negar que Zoo haurà fet història.

També et pot interessar

stats