La compra d’estos productes ha crescut un 5,1 % enguany, fins a més de 806 milions de quilos, en un context de llars més menudes i menys temps per a cuinar
Segons la Unió Llauradora i Ramadera, l'afectació és reduïda i localitzada també en comarques de l’interior com la Foia de Bunyol, la Costera i la Canal de Navarrés
La Unió Llauradora i AVA-Asaja alerten que la Comunitat Valenciana ha passat de produir quatre milions de tones de cítrics fa una dècada a generar-ne poc més de 2,5 milions de tones enguany
Segons l'informe "Mercat de treball en el sector d'agricultura, ramaderia i pesca", més de 45.000 persones es dediquen al sector primari al nostre territori
Esta realitat es concentra especialment en les zones de secà, on la falta de rendibilitat i la dificultat d'accés a ajudes europees adequades a les condicions agroclimàtiques valencianes fan inviable la continuïtat de moltes explotacions
El preu en origen va arribar a superar els 2 euros el quilo, però des de fa dos anys la cotització mitjana s'ha desplomat fins a arribar als 40 cèntims
L’Associació Valenciana d’Agricultors denuncia l’impacte de la superpoblació d’estes espècies i reclama als ajuntaments mesures extraordinàries per a frenar els danys
Esta varietat autòctona, reconeguda pel seu sabor intens i textura carnosa, es recupera gràcies a l’esforç de llauradors, científics i institucions locals