Set històries de 'L'Alqueria Blanca': quina t'enganxa més?

Algunes de les trames principals giren al voltant de l'amor, com la història entre Blai i Dora, la nova parella formada per Annitín i Fabià o l'amor matern de Raquel i Diego cap a Santi.

Moltes de les trames principals de la temporada 12 de L'Alqueria Blanca giren al voltant de l'amor
Moltes de les trames principals de la temporada 12 de L'Alqueria Blanca giren al voltant de l'amor
À Punt
Maria Ramírez
21 de maig 2021 - 08:02

Arriba una nova temporada de la ficció més estimada pels valencians i valencianes: L'Alqueria Blanca. Diumenge 17 d'octubre, estrenem nous episodis.

À Punt reprenia l'emissió d'aquesta série el 21 de març de 2021, que tornava a les nostres pantalles després de huit anys sense saber-ne res dels Falcó i els Pedreguer. Eren molts els espectadors i espectadores que l'esperaven i l'acollida va ser immillorable. La sèrie va arribar a marcar pics d'audiència del 12,8%, amb 276.000 persones seguint-la. L'especial previ a cada capítol, Torna L'Alqueria, conduït per Màxim Huerta i Maria Fuster, també va rebre molt bones xifres d'audiència. Us esperem per a una acollida igual o millor de les noves trames.

En les xarxes, la periodista Chus Lacort va estar al capdavant de Fem comboi (#FemComboiAlqueria), un espai virtual de retrobament dels fans amb actors i actrius de L'Alqueria Blanca. I ara, abans de l'arribada de la nova temporada, liderant el projecte de L'Alqueria en ruta, on juntament amb actors i actrius ha portat la preestrena del primer capítol en exclusiva per diversos municipis de la Comunitat Valenciana. Mentre arriba el 17 d'octubre, calfem motors recordants les trames principals de l'última temporada.

Les trames de l'última temporada de L'Alqueria Blanca

Repassem els moments claus de la temporada 12:

Dora i Blai, amor madur

Santi, un fill per a Raquel i Diego

Fabià i Annitín, una nova parella

Narcís, l'especulació i el Marquesat

Tonet, Sento i Ferri, un trio còmic

Blanca, una estrela en decadència

Robert i Carmina, una nova vida

També et pot interessar

stats