Preestrena del primer capítol de ‘L’Alqueria Blanca’ en exclusiva en 16 pobles i ciutats

Fins al 15 d'octubre, els actors i actrius de L'Alqueria Blanca estaran de ruta presentant el nou episodi de la sèrie als auditoris valencians i el 17 d'octubre s'estrenarà a la televisió d'À Punt en horari de prime time la nova temporada.

Les parades de L'Alqueria Blanca en ruta per la Comunitat Valenciana
Les parades de L'Alqueria Blanca en ruta per la Comunitat Valenciana
18 de setembre 2021 - 11:39 Actualitzat: 09 de març 2023 - 12:57

L’Alqueria Blanca torna a la programació d’À Punt Mèdia el 17 d'octubre. Així ho anunciava Màxim Huerta en Bona vesprada durant la primera de les cites a la preestrena de la sèrie en Castellço de la Plana.

Però abans de l’estrena de l’esperada nova temporada, des dels mitjans públics s’ha dissenyat L’Alqueria en Ruta per a mostrar en exclusiva el primer capítol i poder acostar la sèrie als espectadors. En L’Alqueria en Ruta es projectarà en primícia el primer capítol de la nova temporada de la sèrie, que pròximament s’emetrà en la televisió d’À Punt. Per a convocar el veïnat dels 16 municipis, els ajuntaments han cedit un espai públic on poder fer l’acte. Tots els espais tindran un aforament limitat. 

Els afortunats seguidors i seguidores de la sèrie que aconseguisquen una entrada tindran l’oportunitat de veure un capítol abans de l'emissió i podran fer-se fotos en els elements promocionals preparats per a l’ocasió. Aquestes fotos formaran part de les galeries d’imatges que es publicaran en el web d’À Punt. El públic podrà gaudir també de la presència d’alguns dels intèrprets més estimats de la sèrie.

Comprova quan visiten el teu poble

Les localitats, horaris i els espais on tindrà parada L’Alqueria en Ruta es pot consultar en aquest mapa interactiu. En l'espai del web dedicat a L’Alqueria Blanca es publicarà cada dia una galeria de fotos amb una selecció de les millors imatges de cada jornada. Totes les novetats de les preestrenes, els actors i actrius que hi participen i sobretot com es podran aconseguir entrades es publicarà en les xarxes socials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca.

Tots el capítols de 'L'Alqueria Blanca'

Mentre arriba la data assenyalada de l'estrena, mira tots els capítols de les temporades anteriors en el web d'À Punt.

També et pot interessar

stats