‘Zoom’: València CF, més enllà del futbol

El programa d'investigació d'À Punt mostra la situació actual de l'equip valencianista dilluns que ve, 8 de maig, a les 22:00 hores

'Zoom' parla amb Paco Camarasa, exjugador del València CF
'Zoom' parla amb Paco Camarasa, exjugador del València CF / À Punt
05 de maig 2023 - 10:31

La Lliga de futbol està a punt de finalitzar i la permanència del València CF en Primera Divisió no està garantida. Baixarà a Segona com va passar el 1986?

El club valencià va viure aquell any el regust amarg del descens, una situació que no experimentava des de feia 55 anys i podria repetir-se en aquesta temporada. Quins motius van portar el València CF a descendir? Zoom, el programa d'investigació d'À Punt compararà aquella època amb l'actual per a descobrir si podria repetir-se. Què ha portat el club a aquesta situació crítica, tant esportiva com econòmica i social? Què està fallant?

L'afició sempre ha sigut fidel al València CF, bolcada amb el seu equip. Els seguidors del club han estat presents fins i tot quan va baixar a Segona Divisió, i assenyalen un únic culpable: Peter Lim, empresari i màxim accionista del club, a través de l'empresa Meriton Holdings.

El programa entrevista les persones que tenen les claus per entendre la situació de l'equip valencianista
El programa entrevista les persones que tenen les claus per entendre la situació de l'equip valencianista / À Punt

L'arribada de Peter Lim el 2014 va marcar un abans i un després en la història de l'entitat esportiva. L'equip de Zoom investiga quins van ser els motius que van portar el València a posar el cartell de venda i què va incentivar un empresari de Singapur a comprar-lo. Quines ofertes va tindre el club sobre la taula?

El capítol inclou una entrevista a Amadeo Carboni, exjugador del València CF
El capítol inclou una entrevista a Amadeo Carboni, exjugador del València CF / À Punt

El programa d'À Punt ha pogut comprovar que el València CF forma part de la història de la societat valenciana, i que, mentre per a alguns és només un negoci, per a altres no hi ha diners que puguen pagar el que val.

També et pot interessar

stats