‘A la Ventura’ torna pels matins com a magazín diari

Marta Ventura i Mathies Muñoz, amb un interessant equip de col·laboradors presenten el nou format del programa que, de dilluns a divendres, a les 12 hores ens acostarà l’actualitat valenciana.

Marta Ventura estarà acompanyada cada matí per Mathies Muñoz i Adrià Revert
Marta Ventura estarà acompanyada cada matí per Mathies Muñoz i Adrià Revert / À Punt
11 d'octubre 2021 - 11:37

Els matins d’À Punt incorporen a la programació diària el nou format del programa A la Ventura. A partir del dimecres 13 d’octubre, de 12 a 14 hores, Marta Ventura encapçala l’equip del nou magazín diari d’À Punt televisió. Amb ella Mathies Muñoz com a copresentador s’encarregarà de l’anàlisi de dades, amb un to més didàctic i explicatiu. No hi faltaran col·laboradors com Chus Lacort i José Molins, amb el meteoròleg Adrià Revert, que farà la previsió de la jornada i amb el aprendrem moltes curiositats al voltant de l’oratge.

A la Ventura és un magazín matinal que de dilluns a divendres acostarà l’actualitat informativa, social, política i cultural de la Comunitat Valenciana. El nou format, que dirigirà la periodista Pura Requena, també analitzarà el que ens envolta amb experts i tertulians. Amb un to amable A la Ventura acompanyarà cada matí els que trien la televisió pública valenciana.

L’estructura del programa tindrà dos parts diferenciades: la primera inclourà una tertúlia amb els temes més socials, que ens afecten a totes i tots. La segona part abordarà assumptes més polítics, enllaçarà i avançarà l’actualitat de la jornada que oferirà, a partir de les 14 hores, l’informatiu Notícies Migdia.

El nou programa A la Ventura completa, de dilluns a divendres, la programació matinal d’À Punt televisió, que comença a les 7 hores amb Les notícies del matí des de la ràdio d’À Punt amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez, continua amb els millors moments del programa Bona vesprada amb Màxim Huerta, María Fuster i Joan Espinosa, i que que es tanca a les 14 hores amb el Notícies Migdia que presenta Victòria Maso.

À Punt continua complint la voluntat d’oferir una proposta de qualitat i de proximitat als espectadors i espectadores que cada dia trien la radiotelevisió pública valenciana.

També et pot interessar

stats