La tornada de l'EHF European Cup d'handbol, en el web d'À Punt

L'Elx i el Rocasa Gran Canària juguen per un lloc en les semifinals, després de l'empat en el partit d'anada

Foto: EHF European Cup d'handbol
Foto: EHF European Cup d'handbol / Departament de Comunicació
18 de febrer 2022 - 12:30

La finestra esportiva, a través del web apuntmedia.es, oferirà aquest diumenge, 20 de febrer, a partir de les 12:30 h, la resolució de l'eliminatòria dels quarts de final de l'EHF European Cup entre el Rocasa Gran Canària i l'Handbol Elx.

Després de l'empat en el partit d'anada, que també es va poder veure per la plataforma multimèdia d'À Punt Mèdia, l'eliminatòria més espanyola de la competició europea es decidirà a les Illes Canàries.

Amb la narració de Jorge Sanchis i els comentaris de Patxi Martí, À Punt Mèdia et contarà la fita de l'Elx, que té l'oportunitat de continuar fent història a Europa.

Però no serà l'única finestra oberta aquest cap de setmana: des de dijous i fins diumenge, el web d'À Punt Mèdia ofereix ciclisme d'elit amb la retransmissió de la Setmana Ciclista Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines.

D'aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat a una gran varietat d'esportistes i modalitats esportives, amb protagonisme i un marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats