À Punt retransmetrà tota l’emoció de la Setmana Ciclista Volta Comunitat Valenciana Fèmines

La prova, que durant quatre etapes recorrerà alguns dels traçats més espectaculars de la Comunitat, reuneix enguany les millors ciclistes del pilot internacional

En només sis edicions la carrera s’ha convertit en tot un referent del ciclisme femení per etapes
En només sis edicions la carrera s’ha convertit en tot un referent del ciclisme femení per etapes / Departament de Comunicació
16 de febrer 2022 - 12:01

Des de dijous i fins diumenge, el web d’À Punt Mèdia (www.apuntmedia.es) obri la seua Finestra esportiva al ciclisme d’elit. I ho fa amb la retransmissió de la Setmana Ciclista Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines que durant quatre etapes recorrerà alguns dels traçats més espectaculars de les nostres carreteres. 

La carrera tindrà el tir d'eixida dijous 17 de febrer des de Tavernes de la Valldigna fins a arribar a Gandia, final de la primera etapa de 114 quilòmetres. À Punt té previst retransmetre la part final de la carrera des de les 15:30 fins a les 17:15 hores, aproximadament.

 La segona etapa traslladarà les corredores des d’Altea fins a Cocentaina. Es tracta d’un exigent recorregut de 117 quilòmetres i un port de primera categoria situat a l’alt de Confrides. À Punt la retransmetrà divendres, 18 de febrer, de 15:45 a 17:30 hores.

La tercera etapa es traslladarà a les comarques del nord per a la disputa de l’etapa reina, amb un dur recorregut entre Vila-real i Vistabella del Maestrat (135 quilòmetres i tres ports de primera categoria). El web d’À Punt retransmetrà la prova des de les 15:45 fins a les 17:30 hores.

L’etapa final, de 118 quilòmetres, traslladarà diumenge el pilot des de Sagunt fins a la meta final a la ciutat de València. À Punt retransmetrà tota l’emoció d’aquesta última etapa des de les 14:00 fins les 15:30 hores, també pel web.

Enguany la Setmana Ciclista ha aconseguit la millor nòmina de participants del pilot internacional però també de la Comunitat Valenciana. Rècord de ciclistes (175) i d’equips (25), 13 dels quals pertanyen a la categoria World Team, la màxima del ciclisme mundial.

À Punt ofereix quatre dies de bon ciclisme
À Punt ofereix quatre dies de bon ciclisme

Entre alguns dels noms més destacats d’aquesta edició trobem la vigent campiona, la neerlandesa Anemiek van Vleuten, acompanyada de campiones d’anys anteriors com ara la danesa Cecile Uttrup Ludwig (2017), la britànica Hannah Barnes (2018) i l’alemanya Clara Koppenburg (2019). Pel que fa a la participació valenciana, cal destacar la presència de Sandra Alonso, Paula Soler, Alba Teruel o Sofía Rodríguez.

No ha d’estranyar, per tant, que en només sis edicions la carrera s’haja convertit en tot un referent del ciclisme femení per etapes.

Segons Rubén Donet, director de la prova, “seran quatre dies de bon ciclisme, però també per a seguir reivindicant la presència de la dona en la societat en condicions d’igualtat respecte de l’home”.

Enguany, i després de l’excel·lent acollida de l’edició anterior, la carrera tornarà a poder seguir-se a través del web d’À Punt Mèdia.

En aquest sentit, el cap d’Esports d’À Punt, Ricard Cobo del Prado, ha volgut destacar “la importància del web, la ràdio i la televisió públiques valencianes per a fer visible l’esforç i el talent de les ciclistes en una prova espectacular que, any rere any, s’ha consolidat entre les millors del panorama internacional”.

D’aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat a una gran varietat d’esportistes i modalitats esportives, amb protagonisme i un marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats