L'Handbol Elx arriba viu a la tornada dels quarts de l'EHF European Cup

L'equip de Joaquín Rocamora ha empatat a 22 contra el Rocasa Gran Canària en el partit d'anada disputat al pavelló Esperanza Lag

Menéndez intenta un llançament a porteria
Menéndez intenta un llançament a porteria / EHF European Cup

L'eliminatòria de quarts de final de l'EHF European Cup es decidirà en el partit de tornada a Gran Canària. L'Handbol Elx ha empatat a 22 contra el Rocasa Gran Canària, un dels millors equips de la Lliga Guerreras, en l'anada disputada al pavelló Esperanza Lag. Les visitants han evitat la victòria il·licitana amb un gol de Rodríguez de colp franc amb el temps complit.

La igualtat ha sigut la tònica d'un duel amb moltes alternatives i amb avantatges mínims per als dos equips. L'Elx ha reaccionat a un mal inici i ha aconseguit anar-se'n als vestidors amb empat a 12 en el marcador.

En la represa, les jugadores de Joaquín Rocamora han anat quasi sempre per davant i fins i tot han gaudit d'una màxima renda de tres gols (20-17) a menys de deu minuts pel final. Però la reacció canària ha tornat a ajustar el marcador en els instants finals. Quan ja es cantava la victòria il·licitana, Rodríguez ha aconseguit l'empat en un colp franc amb el temps complit.

La valenciana Elena Martínez, amb huit gols, ha sigut la jugadora més destacada de l'equip local.

També et pot interessar

stats