‘Al ras’ estarà demà a Dénia

Serà un programa especial a la vora de la mar del municipi alacantí.

Al ras viatja demà a Dénia
Al ras viatja demà a Dénia

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, es desplaçarà demà a la terminal de Baleària a Dénia. Serà un programa especial a la vora de la mar del municipi alacantí.

 

Al llarg de les tres hores de programa entrevistarem el president de Baleària, Adolf Utor, i parlarem de història marinera, de la Pansa i del joguet a Dénia amb Xaro Cabrera, autora de la primera tesi doctoral sobre el tema, i amb Maite Carrió, presidenta de l’Associació Amics del Joguet.

 

Al ras també dedicarà una part del programa a parlar de tresors del passat i del present. Sobre els primers, parlarem amb Josep Antoni Gisbert, arqueòleg de Dénia sobre el jaciment Iber de Benimàquia, la Dianum romana, la Daniya islàmica i sobre el castell. Quant als tresors del present, tindrem ocasió d’entrevistar a Joan Sala, president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó, i amb Joseba Rodríguez, el seu director. També entrevistarem el regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic del municipi, Josep Crespo.

 

En l’apartat gastronòmic parlarem de la gamba roja i entrevistarem  Pep Romany, cuiner del restaurant Coqueria Pont Sec. Dénia va ser declarada el 2015 Ciutat Creativa de la Gastronomia per la Unesco. I la música, la posarà el cantautor Sergi Contrí.

 

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç:

 

 https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats