‘La finestra esportiva’ ofereix el partit de la Superlliga d’hoquei patins entre l’Alcodiam i el Manlleu

À Punt oferirà aquest diumenge en directe a les 12:00 h el partit de lliga entre dos rivals directes

L’emoció de l’hoquei patins torna a la televisió d’À Punt a través de 'La finestra esportiva'.
L’emoció de l’hoquei patins torna a la televisió d’À Punt a través de 'La finestra esportiva'.
09 de desembre 2021 - 11:13

À Punt retransmetrà aquest diumenge 12 de desembre a les 12:00 h, des del poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi, el duel corresponent a la jornada onze entre el PAS Alcoi i el Martinelia Manlleu en directe.

L’emoció de l’hoquei patins torna a la televisió d’À Punt a través de La finestra esportiva. El conjunt alcoià, únic representant valencià en la Superlliga d’hoquei té l’oportunitat de superar en la taula un rival directe, el Manlleu. El conjunt alcoià és desé amb huit punts, dos per davall del combinat català que manté la huitena posició.

Una victòria local serviria per a superar el Manlleu i pensar en objectius més ambiciosos que els de mantindre la categoria a la qual han ascendit enguany. Cal tindre en compte que els de Lorenzo Pastor tenen pendent encara un partit ajornat contra l’Alcobendas que es disputarà el 15 de desembre.

Raül Pina serà el narrador d’aquest atractiu duel de l’OK Lliga, la màxima categoria en l’àmbit nacional i comptarà amb els comentaris de Jordi Sirvent, exjugador i gran coneixedor de l’actualitat del Patí Alcodiam.

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquest cap de setmana es completa amb el programa A córrer (dissabte a les 13:00 h) i el programa Va de Bo (dissabte, a les 17:45 h) amb la retransmissió de la final Interpobles de galotxa.

À Punt continua fent costat i donant visibilitat a una gran varietat d’esportistes i modalitats esportives amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats