À Punt restaura la paella russa de Joan Monleon i la incorpora al ‘Bona vesprada’ per Nadal

El concurs comença aquest dilluns i es poden aconseguir 2.000 €

La inoblidable ruleta de la secció “A guanyar diners” l’ha restaurada l’artista Manolo Martín, fill del creador
01 de gener 2021 - 16:59

À Punt ha recuperat dels seus magatzems una de les peces més icòniques de l’etapa de Canal 9: la paella russa del programa El show de Joan Monleon. La paella russa s’incorpora a partir d’aquesta setmana, durant les vacances de Nadal, com a secció dins el magazín Bona vesprada per a encetar un concurs que estarà ple de nostàlgia, ja que és un dels més emblemàtics de la història de la televisió pública valenciana. Cada vesprada es podran guanyar fins a 2.000 euros.

La ruleta amb forma de paella del concurs "A guanyar diners", que cada vesprada cantaven les monleonetes, l’ha restaurada l’empresa Emedoble de l’artista Manolo Martín, fill de l’artista faller que la va construir el 1989. El show de Joan Monleon es va estrenar el 9 d’octubre del 1989, tot i que abans es van fer programes pilot, que es conserven a l’arxiu d’RTVV. L’últim programa es va emetre el 10 de juliol del 1992 acompanyat del públic de Benigànim, després d’un total de 626 capítols.

Quan finalitze el seu periple en Bona vesprada, la paella russa s’exposarà a la recepció del Centre de Producció de Programes de Burjassot al costat d’una de les jaquetes més recordades de Joan Monleon, i a altres elements representatius de la història de la cadena pública valenciana.

Consulta ací les bases legals del consurs.

També et pot interessar

stats