Header Bona vesprada

Bona vesprada

tp

Magazín d’À Punt presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Comptarem amb la participació dels telespectadors i convertirem la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrarem la Comunitat poble a poble a través de les històries personals més interessants. A més, gaudirem de les receptes de proximitat de Maribel Gil.

Cuina amb Màxim i Maribel Més Arrow Negative
02.07.2021 | Pastís de cireres amb pasta trencada
02.07.2021 | Pastís de cireres amb pasta trencada
Hem tancat la primera temporada de cuina de la forma més dolça, amb un pastís de cireres amb pasta trencada. Una fruita típica d’aquesta època i que de segur que us encisarà. Voleu saber com preparar-lo? No us perdeu la seua elaboració en detall
01.07.2021 | Tronc de puré de creïlla amb ensaladilla
01.07.2021 | Tronc de puré de creïlla amb ensaladilla
En la secció #CuinaAmbMàximIMaribel ens han preparat un clàssic de les nostres taules. Els xefs de ‘Bona vesprada’ han fet un tronc de puré de creïlla amb ensaladilla, un plat senzill, fresquet ara que fa calor i que no necessita forn. Us heu perdut l’elaboració? Ací la teniu al complet!
30.06.2021 | Creps d’espinacs, pernil i formatge
30.06.2021 | Creps d’espinacs, pernil i formatge
Ací us deixem un aperitiu o entrant lleuger i deliciós per a aquesta època de l’any. Màxim i Maribel ens han preparat unes creps d’espinacs, pernil i formatge. Una forma senzilla de preparar verdures i una combinació salada de les crepes que us encantarà. Mireu com les han fetes!
Vosaltres sou els protagonistes Més Arrow Negative