header BV 2022

Bona vesprada

tp

Magazín d’À Punt presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Comptarem amb la participació dels telespectadors i convertirem la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrarem la Comunitat poble a poble a través de les històries personals més interessants. A més, gaudirem de les receptes de proximitat de Maribel Gil.

Cuina amb Màxim i Maribel

Més Arrow Negative
25.01.2022 | Preparem hamburguesa vegana

25.01.2022 | Preparem hamburguesa vegana
Atenció, vegans, perquè aquesta recepta no pot faltar al vostre receptari! Preparem una deliciosa hamburguesa de llentilles i verdures. Es tracta d'una elaboració senzilla, apta per a tots els públics i capaç d'assaciar els estómacs més exigents.

24.01.2022 | Guatles amb xampinyons

24.01.2022 | Guatles amb xampinyons
Us agraden les guatles? Perquè us proposem cuinar-les amb salsa de xampinyons. Un plat amb regust muntanyenc ideal per a aquests dies de més fred. Ací podeu seguir-ne el pas a pas.

21.01.2022 | Flam de Castanyes

21.01.2022 | Flam de Castanyes
És divendres i toca cuinar postres! Maribel ens proposa elaborar un innovador flam de castanyes. La castanya és un fruit d'alt valor nutritiu que es cull durant la tardor, però es pot trobar i menjar tot l'any.

No us perdeu...

Més Arrow Negative

Vosaltres sou els protagonistes

Més Arrow Negative