Header Bona vesprada

Bona vesprada

tp

Magazín d’À Punt presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Comptarem amb la participació dels telespectadors i convertirem la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrarem la Comunitat poble a poble a través de les històries personals més interessants. A més, gaudirem de les receptes de proximitat de Maribel Gil.

Cuina amb Màxim i Maribel Més Arrow Negative
15.10.2021 | Aprenem a cuinar pad thai

15.10.2021 | Aprenem a cuinar pad thai
Si voleu tastar un plat diferent, aquesta és la vostra recepta. Preparem un pad thai, una recepta oriental, amb Maribel i Màxim. Us convidem a preparar-lo amb nosaltres. Feu click al play!

08.10.2021 | Pastís de taronja i merengue

08.10.2021 | Pastís de taronja i merengue
Voleu tastar uns canelons diferents? Intenteu fer aquesta recepta de canelons de tonyina i albergina amb nosaltres. És una proposta divertida, fàcil i alternativa als canelons tradicionals. Boníssims!

07.10.2021 | Pimentons farcits amb rap i llagostins

07.10.2021 | Pimentons farcits amb rap i llagostins
Si voleu quedar com uns amfitrions de luxe, us presentem una recepta que causa un gran impacte en els comensals, costa poc de fer i és perfecta per a improvisar un sopar. No us perdeu cap detall del pas a pas dels pimentons farcits amb rap i llagostins

No us perdeu... Més Arrow Negative
Vosaltres sou els protagonistes Més Arrow Negative