À Punt regala cinc entrades per a anar a la final de la Copa del Rei a Sevilla

Participa en el sorteig que comença el dilluns 18 d’abril en el web apuntmedia.es

Sorteig entrades per anar a la Copa del Rei
Sorteig entrades per anar a la Copa del Rei / Departament de Comunicació
13 d'abril 2022 - 17:07

Vols acompanyar el València CF en la final de la Copa del Rei de Sevilla? À Punt pot fer possible el teu somni valencianista. A partir del dilluns 18 d’abril a les 10 hores comença el sorteig de cinc entrades individuals per a poder gaudir del partit entre el València CF i el Betis a l’estadi de La Cartuja.

Per a participar només cal entrar fins al dimecres 20 a les 15 hores en la pàgina web d’À Punt i seguir les indicacions del formulari de participació que podràs trobar ací.

Participa-hi, i que no et conten el partit de la temporada!

A partir del dilluns 18 d’abril els companys i companyes del departament d’Esports d’À Punt informaran puntualment de tot el que envolta la gran final.

El dissabte 23 d’abril des de les 17:00 hores, la televisió d’À Punt connectarà des de Sevilla i València per a contar l’última hora amb els protagonistes. I després del partit analitzarà la final. En la ràdio, l’equip de ‘Des de la banda’ et farà sentir com si estigueres a l’estadi de Sevilla amb la prèvia, la narració i el postpartit. Consulta al nostre web i xarxes tota la cobertura d’À Punt per a la final de la Copa del Rei 2022.

 

També et pot interessar

stats