À Punt sorteja cinc entrades per a la final de la Copa del Rei

Participa-hi omplint un formulari fins al dimecres 20 d'abril i viu el partit des de La Cartuja

Sorteig entrades per anar a la Copa del Rei
À Punt es bolca amb la final i oferirà una programació especial
18 d'abril 2022 - 10:04

Vols viure la gran final de Copa a la mateixa Cartuja? À Punt t’ofereix la possibilitat. Ompli el formulari per a participar en el sorteig d’una entrada individual per a veure el València lluitar per la novena.

El termini per a participar-hi acaba el dimecres 20 d’abril a les 15:00 hores. I el mateix dia coneixerem les cinc persones afortunades que podran assistir a l’estadi de La Cartuja de Sevilla.

Cada participant sols podrà inscriure's en el concurs una volta. Si es fa més d'una inscripció no es valorarà en el moment del sorteig. 

Consulta les bases del concurs ací.

El termini de participació en el sorteig ha finalitzat.

À Punt es bolca amb la final i oferirà una programació especial en la televisió i la ràdio. Des del dilluns 18, en la secció d’esports d’À Punt Notícies es dedicarà un espai per a l’última hora de la final. El dissabte 23, des de les 17:00 hores, la televisió d’À Punt connectarà des de Sevilla i València per a contar l’última hora amb els protagonistes. I després del partit, analitzarem les claus de la final i tindrem les primeres declaracions. En la ràdio, l’equip de Des de la banda et farà sentir com si estigueres a l’estadi de Sevilla amb la prèvia, la narració i el postpartit. 

Consulta tota la cobertura d’À Punt per a la final de la Copa del Rei 2022.

També et pot interessar

stats