À Punt Mèdia rep el reconeixement social de Creu Roja

L’ONG reconeix la implicació del mitjà públic per a fer front a les darreres crisis que ha patit la societat

Mar Iglesias amb el president de Creu Roja Comunitat Valenciana, Rafael Gandia
Mar Iglesias amb el president de Creu Roja Comunitat Valenciana, Rafael Gandia
26 de gener 2023 - 20:35

La presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha arreplegat el reconeixement de Creu Roja Comunitat Valenciana. L’ONG reconeix la implicació dÀ Punt Mèdia per a fer front a les darreres crisis que ha patit la societat, com ara la DANA que afectà al sud de la província d’Alacant, la pandèmia a nivell mundial, l’erupció del volcà de la Palma o la crisi provocada pel conflicte bèl·lic a Ucraïna.

Iglesias ha rebut el reconeixement durant la trobada de Creu Roja Comunitat Valenciana amb les empreses col·laboradores. Les empreses són, segons l’ONG, les aliades estratègiques imprescindibles per a dur a terme projectes específics. L’acte de lliurament ha estat precedit per una xarrada a càrrec la directora de la Fundació ETNOR, Adela Cortina.

À Punt Mèdia i Creu Roja han col·laborat en accions conjuntes destinades a millorar la situació social de la ciutadania. A més, els mitjans públics valencians estan compromesos en informar i visibilitzar les iniciatives de l’ONG en totes seues finestres, televisió, ràdio, web i xarxes socials. 

També et pot interessar

stats