Set plans imprescindibles a fer a la ciutat de Colònia, a l’oest d’Alemanya

La seua impressionant catedral gòtica atrau milions de visitants cada any

Colònia és una ciutat rica en història i cultura, i allotja museus i galeries que exhibeixen exposicions fascinants
Colònia és una ciutat rica en història i cultura / Shutterstock

Colònia, situada a la vora del riu Rin, a Alemanya, és coneguda per diverses raons. En primer lloc, la seua impressionant catedral gòtica, una fita històrica i cultural important que atrau milions de visitants cada any. La ciutat, a més, és famosa pel seu Carnestoltes, una festivitat anual plena de música, dansa i disfresses. D'altra banda, és també una ciutat rica en història i cultura i allotja museus i galeries que exhibeixen exposicions fascinants. Per acabar, però no menys rellevant, Colònia és coneguda pel seu ambient animat i acollidor. I és que la seua vibrant escena gastronòmica i d'entreteniment garanteix una experiència memorable per a tots els visitants.

Informació d'interés

Moneda: Euro

Població: 1.086.000 habitants

Hora: Mateixa franja horària que a València.

Permisos: Si sou ciutadans de la Unió Europea, només necessitareu el document nacional d'identitat (DNI) o el passaport vàlid.

Pagament recomanat: Podeu pagar en efectiu o amb targeta de crèdit.

El consell de 'Valencians al món': Les tendes i museus a Colònia solen tancar prompte els diumenges i els dies festius. Assegureu-vos de verificar-ne els horaris d'obertura abans de planificar les visites.

Els plans imprescindibles a fer a la ciutat de Colònia

1. Visitar la catedral de Colònia

Es tracta del monument més famós de la ciutat i un dels edificis més impressionants d'Alemanya. Podeu pujar al cim de la torre nord per a gaudir d’unes vistes panoràmiques de la ciutat.

Catedral de Colònia
Catedral de Colònia / Shutterstock

2. Recórrer el barri antic

El barri antic de Colònia, conegut com Altstadt, és una zona pintoresca plena d'edificis vells i carrers estrets. Hi podeu explorar els nombrosos restaurants, cafeteries i tendes.

3. Gaudir dels museus

Colònia té una gran varietat de museus; en podeu trobar d’art contemporani o, fins i tot, sobre la història del xocolate.

Alguns dels museus més populars són:

  • El Museu Ludwig, que exhibeix una col·lecció d'art modern amb obres d’art pop, art abstracte i surrealisme, i que allotja, a més, una de les col·leccions d'obres de Picasso més grans d'Europa. Compta, també, amb un gran nombre d’obres d'Andy Warhol i Roy Lichtenstein.
  • El Museu Wallraf-Richartz, una galeria que allotja una col·lecció de belles arts. La cronologia de les obres abasta des de l'època medieval fins a principis del segle XX.
  • El Museu del Xocolate, on s’explica la seua història, des dels seus orígens amb els olmeques, els maies i els asteques fins a arribar als productes que hui en dia coneixem i consumim i els seus mètodes de fabricació.
El Museu del Xocolate és un dels més populars de Colònia
El Museu del Xocolate és un dels més populars de Colònia / Shutterstock

4. Fer un creuer pel riu Rin

Un passeig pel Rin és una forma relaxant de gaudir de les vistes de la ciutat. Podeu agafar un creuer turístic per a conéixer més sobre la història de Colònia.

Un passeig pel Rin és una forma relaxant de gaudir de les vistes de la ciutat
Un passeig pel Rin és una forma relaxant de gaudir de les vistes de la ciutat / Shutterstock

5. Provar la cervesa local

Colònia és famosa per la seua cervesa Kölsch. Podeu visitar algunes de les cerveseries locals i tastar aquesta beguda en un ambient autèntic.

Colònia és famosa per la seua cervesa Kölsch
Colònia és famosa per la seua cervesa Kölsch / Shutterstock

6. Visitar els mercats de Nadal

Si visiteu Colònia durant l'hivern, no us perdeu els famosos mercats de Nadal. Estan repartits per tota la ciutat i ofereixen tot tipus d’articles d’artesania, menjar i beguda.

Visitar els mercats de Nadal és un dels plans imprescindibles
Visitar els mercats de Nadal és un dels plans imprescindibles / Shutterstock

7. Veure la ciutat des del pont Hohenzollern

Aquest pont de ferrocarril ofereix unes vistes espectaculars de Colònia. Si camineu pel pont, trobareu milers de cadenats que les parelles d’enamorats han col·locat com a símbol del seu amor.

El pont Hohenzollern ofereix unes vistes espectaculars de Colònia
El pont Hohenzollern ofereix unes vistes espectaculars de Colònia / Shutterstock

També et pot interessar

stats