Set llocs populars que heu de visitar si viatgeu a Xile

Xile, un país que captiva per la diversitat de la seua geografia i l'equilibri entre la modernitat i les tradicions més ancestrals

Santiago de Xile
Santiago de Xile / Shutterstock

Des del desert més àrid del món fins a la bellesa de la Patagònia. Xile és un país que captiva per la diversitat de la seua geografia, mentre que la seua cultura i hospitalitat reflecteixen un equilibri entre les tradicions més ancestrals i la modernitat.

Informació d'interés

Moneda: Peso xilé.

Població: 7.404.000 habitants.

Hora: Sis hores de diferència entre Xile i València.

Pagament recomanat: Hi podeu pagar amb diners en efectiu o amb targeta de crèdit.

Permisos: Assegureu-vos que teniu un passaport vàlid amb, almenys, sis mesos de vigència des de la data d'ingrés a Xile.

El consell de Valencians al món: Si visiteu zones de gran altitud, com ara el desert d’Atacama, teniu en compte els efectes del mal d'altura. Preneu-vos el temps necessari per a adaptar-vos-hi i hidrateu-vos.

Llocs populars que heu de visitar si viatgeu a Xile

Santiago de Xile

Com a punt de partida, exploreu la dinàmica capital de Xile. Submergiu-vos en la vida cultural del lloc visitant museus com el Museu Nacional de Belles Arts. Gaudiu de la vista panoràmica des del puig de San Cristóbal i exploreu el centre històric de la ciutat, on l'arquitectura colonial es mescla amb els gratacels moderns.

Santiago de Xile
Santiago de Xile / Shutterstock

Valparaíso

Una joia costanera coneguda per la seua essència bohèmia i arquitectura única. Recorreu les muntanyes, agafeu els antics funiculars i descobriu l'art urbà que embelleix els carrers. L'atmosfera artística i les vistes panoràmiques de Valpo us captivaran.

Valparaiso
Valparaiso / Shutterstock

Viña del Mar

Aquesta ciutat costanera, situada al costat de Valparaíso, ofereix platges daurades i una vida nocturna vibrant. Visiteu-hi el Rellotge de Flors, el Casino Municipal i el Jardí Botànic, i relaxeu-vos a les seues platges o feu una caminada tranquil·la pel passeig marítim.

Rellotge de Flors a Viña del Mar
Rellotge de Flors a Viña del Mar / Shutterstock

Desert d’Atacama

Exploreu el sorprenent desert d’Atacama, on veureu paisatges secs que s'entremesclen amb fonts termals, llacunes i observatoris astronòmics famosos a tot el món. San Pedro de Atacama és el punt de partida per a descobrir aquest lloc tan únic i especial.

Desert d’Atacama
Desert d’Atacama / Shutterstock

Regió de Los Lagos

Submergiu-vos en la naturalesa d'aquesta regió amb llacs cristal·lins, volcans i boscos exuberants. Gaudiu d'activitats a l'aire lliure, com ara el senderisme o el caiac, i trobeu la pau i la calma en aigües termals. Visiteu ciutats tan pintoresques com Puerto Varas i Pucón.

Puerto Varas
Puerto Varas / Shutterstock

Patagònia xilena

Embarqueu-vos en una aventura per la majestuosa Patagònia, on les glaceres, muntanyes i fiords us deixaran sense alé. El parc nacional Torres del Paine és el cor de la regió i ofereix rutes de senderisme impressionants i unes vistes panoràmiques inoblidables.

Parc Nacional Torres del Paine
Parc Nacional Torres del Paine / Shutterstock

Illa de Pasqua

Descobriu l'illa de Pasqua, llar de les enigmàtiques estàtues moais. Submergiu-vos en la cultura Rapa Nui, exploreu-hi els jaciments arqueològics i gaudiu de les platges i un ambient tranquil.

Illa de Pasqua
Illa de Pasqua / Shutterstock

També et pot interessar

stats