Els deu millors plans per a fer a Cuba, una illa del Carib d'una ubicació geogràfica privilegiada

Cuba ofereix una àmplia varietat d'activitats i experiències per a gaudir durant una visita

412724059
Cuba ofereix una àmplia varietat d'activitats i experiències per a gaudir durant una visita / Shutterstock

Informació d'interés

Moneda: peso cubà

Població: 11.256.372 habitants

Hora: sis hores de diferència entre València i Cuba

Pagament recomanat: podeu pagar-hi amb diners en efectiu o amb targeta de crèdit

El consell de Valencians al món: és recomanable tindre una assegurança de viatge d'evacuació en cas d'emergència i que, a més, cobrisca possibles despeses. Algunes aerolínies i agències de viatges, de fet, exigeixen una assegurança de viatge abans de permetre entrar a Cuba.

Ací teniu algunes coses que podeu fer si viatgeu a Cuba:

1. Explorar l'Havana Vella: Recorreu els carrers històrics de l'Havana Vella, declarada patrimoni de la humanitat de la Unesco. Visiteu la catedral, el castell de la Real Fuerza, el Museu de la Revolució i el famós Malecón.

La Habana Vieja
La Habana Vieja / Shutterstock

2. Visitar el Museu de la Revolució: Coneixeu la història i els esdeveniments més importants de la Revolució Cubana a través d'exposicions, fotografies i artefactes històrics en aquest museu de referència a l'Havana.

Museu de la Revolució
Museu de la Revolució / Shutterstock

3. Gaudir de les platges de Varadero: Relaxeu-vos a les belles platges de Varadero, conegudes per l'arena blanca i les aigües cristal·lines. Podeu prendre-hi el sol, nadar, fer esports aquàtics o, simplement, relaxar-vos en un complex turístic.

Les platges de Varadero
Les platges de Varadero / Shutterstock

4. Visitar la vall de Viñales: Exploreu la impressionant bellesa natural de la vall de Viñales, coneguda per les formacions muntanyoses i plantacions de tabac. Podeu fer-hi caminades, excursions en bicicleta, visitar coves i aprendre sobre el procés de cultiu i producció del tabac.

La vall de Viñales
La vall de Viñales / Shutterstock

5. Ballar salsa a Trinidad: Gaudiu de la música cubana i apreneu a ballar salsa a Trinidad, una ciutat colonial plena d'encant i ambient festiu. Hi ha molts llocs on podreu sentir música en viu i ballar al ritme de la salsa cubana.

Shutterstock
Shutterstock / Ballar salsa a Trinidad

6. Explorar els cais de Cuba: Visiteu els bells cais o illots de Cuba, com ara Cayo Santa María, Cayo Coco o Cayo Guillermo. Aquestes destinacions paradisíaques ofereixen platges verges, aigües turquesa i una gran varietat d'activitats aquàtiques, com el busseig.

Cayo Santa María
Cayo Santa María / Shutterstock

7. Descobrir la música afrocubana a Santiago de Cuba: Santiago de Cuba és coneguda com el bressol de la música afrocubana. Gaudiu de la vibrant escena musical de la ciutat, visiteu el cementeri de Santa Ifigenia i exploreu el castell dels Tres Reis del Morro.

Castell dels Tres Reis del Morro
Castell dels Tres Reis del Morro / Shutterstock

8. Fer un recorregut en un cotxe clàssic: Experimenteu la nostàlgia i l'encant de Cuba fent una passejada en un cotxe clàssic. Podeu llogar-ne un o contractar un recorregut per a explorar la ciutat en un d'aquests automòbils icònics.

Fer una passejada en un cotxe clàssic
Fer una passejada en un cotxe clàssic / Shutterstock

9. Practicar busseig i esnòrquel: Exploreu els impressionants esculls de coral i la diversa vida marina de Cuba. Llocs com María la Gorda, Jardines de la Reina i l'illa de La Juventud són famosos pels llocs per a fer busseig i esnòrquel.

María la Gorda, Cuba
María la Gorda, Cuba / Shutterstock

10. Gaudir de la vida nocturna cubana: Submergiu-vos en l'animada vida nocturna de Cuba. Balleu en clubs de música en viu, gaudiu d'espectacles de dansa i música i tasteu còctels típics cubans, com ara el mojito o el daiquiri.

També et pot interessar

stats