La regió de la Llombardia i el llac de Como d’Itàlia, destinació favorita de celebritats de la talla de George Clooney o Madonna

L'equip de Valencians al món se'n va d'excursió amb una alcoiana que viu a Milà

María Llinares, d’Alcoi, en 'Valencians al món'

María Llinares, una alcoiana que ha fet de Milà la seua llar des de fa tres anys, ha emprés, juntament amb l'equip de Valencians al món, una emocionant i enriquidora aventura per a explorar els racons més exquisits de la regió de la Llombardia.

El viatge ha començat a l'Estació Central de Milà amb destinació al pintoresc llac de Como, el tercer llac més gran d'Itàlia i el més profund. Durant aquesta excursió, María ha submergit els espectadors en un dels paratges naturals més impressionants del país, observant amb admiració la magnificència del paisatge mentre contava a l'equip que aquesta àrea és un refugi per a diverses personalitats conegudes, incloent-hi noms com George Clooney o Madonna, que han trobat en aquest entorn una oportunitat per a la privacitat i el luxe.

La jornada ha continuat amb una immersió en la història i la cultura de Milà amb una visita al Museu della Seta, un espai emblemàtic que revela la història de la indústria de la seda i la seua influència al llarg dels segles. La fascinadora narrativa presentada en aquest museu ha captivat l'atenció de visitants locals i internacionals, oferint una mirada detallada de la importància cultural i econòmica d'aquesta indústria en la regió.

El dia s'ha acabat amb un viatge en vaixell fins al poble costaner de Varenna, punt final a aquesta experiència memorable. En aquesta localitat, María ha contemplat l'última estampa d'aquest viatge inoblidable i s'ha emportat amb ella un bagatge ple d'experiències enriquidores i coneixements sobre els tresors ocults de Milà i els seus voltants.

També et pot interessar

stats