Deu plans imprescindibles a fer al Japó mil·lenari

Valencians al món et proposa alguns llocs i experiències per a submergir-te en el patrimoni cultural del Japó mil·lenari

Castell d'Himeji
Castell de Himeji / Shutterstock

El Japó és un país amb una història rica i una cultura mil·lenària. Si esteu interessats a explorar el Japó mil·lenari, ací teniu alguns llocs i experiències que us permetran submergir-vos en el seu patrimoni cultural.

Informació d'interés

Moneda: Ien.

Població: 13.960.000 habitants.

Hora: Tòquio va set hores per davant de València.

Pagament recomanat: Podeu pagar-hi amb diners en efectiu i amb targeta de crèdit.

Permisos: Teniu en compte que, potser, us demanen mostrar un bitllet d'avió d'anada i tornada que prove la vostra intenció d'eixir del Japó abans que expire el permís d'estada.

El consell de Valencians al món: Si teniu pensat moure-vos pel Japó, considereu comprar el Japan Rail Pass, especialment si teniu la intenció d'usar el tren bala (Shinkansen) o altres trens Japan Rail de manera freqüent.

1. Kyoto

Kyoto és una de les ciutats més antigues del Japó i va ser la capital imperial durant més de mil anys. Podeu visitar-hi temples històrics, com ara Kinkaku-ji (Temple del Pavelló d'Or), Ginkaku-ji (Temple del Pavelló de Plata) o Fushimi Inari-Taisha, amb els seus milers de torii rojos. La ciutat de Kyoto també és coneguda pels tradicionals barris de geishes, com ara Gion.

Kinkaku-ji (temple del Pavelló d'Or)
Kinkaku-ji (temple del Pavelló d'Or) / Shutterstock

2. Nara

La ciutat de Nara és famosa pel parc, on podeu trobar cérvols sika sagrats que s'hi passegen lliurement. A més a més, la ciutat alberga, concretament al temple Todai-ji, el Gran Buda de Nara, una estàtua gegant de bronze que és un dels tresors històrics més importants del Japó.

Un cérvol sika al parc de Nara
Un cérvol sika al parc de Nara / Shutterstock

3. Arashiyama

Arashiyama és una zona de la ciutat de Kyoto i allí podeu visitar el famós bosc de bambú, un lloc encantador i mil·lenari. A més a més, podeu fer-hi un passeig en vaixell pel riu Hozugawa i explorar-hi Tenryu-ji, temple declarat patrimoni mundial per la Unesco l'any 1994.

Bosc de bambú d'Arashiyama
Bosc de bambú d'Arashiyama / Shutterstock

4. Gion

Gion és el famós barri de les geishes de Kyoto i ofereix l'oportunitat d'experimentar la cultura tradicional japonesa. Podeu veure-hi geishes i maikos (aprenents de geisha) caminant pels carrers estrets i, a més a més, visitar cases de te tradicionals, també.

Gion, el famós barri de les 'geishes' de Kyoto
Gion, el famós barri de les 'geishes' de Kyoto / Shutterstock

5. Hiroshima

Tot i ser tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va tindre lloc durant la Segona Guerra Mundial, Hiroshima té un passat mil·lenari, també. El santuari d'Itsukushima, a l'illa de Miyajima, amb el seu famós torii flotant, és un dels llocs més emblemàtics del Japó.

El santuari d'Itsukushima, a l'illa de Miyajima
El santuari d'Itsukushima, a l'illa de Miyajima / Shutterstock

6. Nikko

Nikko és coneguda pel seu impressionant complex de temples i santuaris, incloent-hi Tosho-gu, un temple patrimoni mundial de la Unesco. Els detalls arquitectònics tan elaborats i la bellesa natural fan de Nikko una destinació que no us podeu perdre.

Tosho-gu, un temple patrimoni mundial de la Unesco
Tosho-gu, un temple patrimoni mundial de la Unesco / Shutterstock

7. Kamakura

Kamakura, ciutat pròxima a Tòquio, és coneguda per la gran estàtua de Buda al temple Kotoku-in, així com per nombrosos santuaris i temples històrics.

La gran estàtua de Buda al temple Kotoku-in a Kamakura
La gran estàtua de Buda al temple Kotoku-in a Kamakura / Shutterstock

8. Castells japonesos

Arreu del Japó hi ha un bon grapat de castells històrics, com ara el de Himeji, el de Matsumoto i el de Nagoya. Aquestes estructures fortificades ofereixen una visió fascinant de l'arquitectura i la història japoneses.

Castells d'Himeji
Castells d'Himeji / Shutterstock

9. Festivals tradicionals

Busqueu festivals tradicionals locals que se celebren durant la vostra visita, com ara el Gion Matsuri a Kyoto o el Nebuta a Aomori.

Festival Gion Matsuri a Kyoto
Festival Gion Matsuri a Kyoto / Shutterstock

10. Onsen tradicionals

Visitar un onsen o, cosa que és equivalent, un bany termal, és una experiència única i relaxant. Hi ha moltes àrees termals al Japó, com ara Hakone i Beppu, on podeu submergir-vos en aigües envoltades de paisatges impressionants.

Onsen a Hakone
Onsen a Hakone / Shutterstock

Aquests són només alguns exemples del que podeu explorar al Japó mil·lenari. La bellesa natural i els tresors culturals del país us permetran endinsar-vos en la seua rica història i tradicions.

També et pot interessar

stats