Òscar Tramoyeres: “Als dotze em vaig adonar que, si era graciós, aconseguia més coses que sent tímid”

Valencià de Rafelbunyol, el còmic i presentador d'Atrapa'm si pots, ha participat en el programa Tupper Club, on ha fet algunes confessions

L'humorista valencià Oscar Tramoyeres en 'Tupper club' / À Punt Mèdia

Òscar Tramoyeres ha reconegut al programa Tupper Club que, en contra del que sembla, de xicotet era molt tímid, fins que un dia hi va reflexionar. Així és com l’humorista ha contat aquella espècie d’epifania amb la qual va decidir el seu futur. I amb la gràcia que el caracteritza, la mateixa que l’ha fet guanyar l’estima del públic valencià des del programa Atrapa’m si pots d’À Punt Mèdia, ha dit: “jo de xicotet era tímid, fins als dotze o tretze anys… i em vaig adonar que si era graciós aconseguia més coses que sent tímid… I vaig pensar, açò no em portarà a cap lloc… tiraré per ser graciós. I no m’ha anat malament, no”. 

Sempre vinculat a l’humor

L’humor ha format part de la seua vida, des de sempre. “Jo me'n recorde que quan anava amb els amics, ells em deien ‘conta-ho tu que tens més gràcia!' I jo responia, 'però si jo eixe dia no estava, si a eixa acampada no vaig anar', 'ja, però conta-ho tu que mola més!' I allí estava jo, contant les històries dels meus amics, quan jo no havia estat, perquè molava més quan ho contava jo”.

Amb un somriure, l’humorista ha continuat dient a l'equip de Tupper Club: “jo crec que eixes van ser les primeres actuacions que vaig fer en públic bo”. Tramoyeres també ha recordat que els seus amics el van apuntar a un concurs de monòlegs, “i vaig guanyar". En els monòlegs li agrada parlar de les dietes, de les mares i de les històries que li passen en el dia a dia. 

Mira el programa complet ací

També et pot interessar

stats