El concurs ‘Atrapa’m si pots’ estrena temporada amb Óscar Tramoyeres al capdavant

L’humorista conduirà el concurs més veterà de la televisió d’À Punt

La tornada dels nous programes diaris serà el dilluns 5 de setembre a les 15:30 hores

ASP TRAMOYERES MG 2781
Óscar Tramoyeres ens farà aprendre moltes curiositats / Jose San Joaquin Deusa
31 d'agost 2022 - 10:22

El concurs de preguntes Atrapa’m si pots, produït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), estrena nova temporada amb la incorporació d’Óscar Tramoyeres com a presentador. El concurs continuarà amenitzant les vesprades d’À Punt amb l’humor corrosiu, tan característic de l’humorista, que buscarà la part més divertida dels concursants i la complicitat de l’audiència. El programa també estrenarà noves proves en què els concursants hauran de posar a prova la seua capacitat d’analitzar i interpretar imatges i vídeos, amb moments de la història de la televisió valenciana inclosos.

 Tramoyeres, natural de Rafelbunyol (Horta Nord), és un humorista i monologuista ben conegut en la televisió d’À Punt. Amb VITV va deixar per al record monòlegs mítics sobre les mares valencianes gràcies a les seues participacions en Comediants durant les dues temporades (2018-2019). També va presentar durant el 2020, i amb el cuiner Lluís Penyafort, el programa de cuina i entreteniment Així dona gust, un espai on Tramoyeres era el responsable de la part més atrevida i divertida. Per últim, va formar part de la família Baldó-Mafé de la ficció d’humor A la merda 2020!, que es va convertir en el programa d’entreteniment més vist de la història d’À Punt fins a aquell moment.

El nou rostre de la sobretaula d'À Punt
El nou rostre de la sobretaula d'À Punt / Jose San Joaquin Deusa

Amb 766 capítols diaris, Atrapa’m si pots és un dels programes més veterans i representatius de la televisió pública valenciana. Des de la seua estrena l’endemà de l’inici de les emissions regulars d’À Punt el juny del 2018, el concurs ha sigut un dels espais més seguits de la cadena durant la seua història. El programa és tot un èxit entre les televisions autonòmiques, amb un total de nou edicions repartides pel territori espanyol.

L’estrena dels nous programes diaris d’Atrapa’m si pots serà dilluns 5 de setembre a les 15:30 hores. Diversió i humor assegurats cada vesprada de dilluns a divendres amb Óscar Tramoyeres en la televisió d’À Punt.

També et pot interessar

stats