Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Anna Lluch, sobre el tracte amb les pacients: "Ser de poble, i ser d’un poble valencià, acosta molt"

La metgessa ha destacat en el programa 'La vida al Màxim' la importància de parlar amb la llengua del pacient per a mostrar-li calidesa i proximitat

Anna Lluch en 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia
10 de juliol 2023 - 09:34

L'oncòloga Anna Lluch es una especialista de renom, però també molt volguda per les seues pacients —la majoria dones—, i no sols per elles, la metgessa també és molt estimada pel públic en general. Lluch, sense quasi adonar-se'n, s’ha convertit en una gran divulgadora entre les persones malaltes i també entre les que no ho estan. La raó és la seua manera de comunicar.

Les seues paraules són clares, directes i utilitza un llenguatge fàcil amb què aconsegueix que molta gent l’entenga i que a moltes persones els agrade escoltar les seues reflexions sàvies.

L’oncòloga, que va créixer en Bonrepòs i Mirambell, a l’Horta Nord, i actualment viu a Meliana, durant l’entrevista en el programa La vida al Màxim ha recordat les virtuts de ser de poble. "Ser de poble i ser d’un poble valencià acosta molt…". Quan es refereix el tracte amb les pacients, valora parlar la mateixa llengua i ajustar-se a les seues necessitats. "Jo em trobe més a prop i ells també. Quan tu els parles en la seua llengua, com que és la meua també, jo crec que ells troben una persona propera". 

Pots veure el programa sencer ací