Álex Gadea: “WhatsApp em permet estar en contacte amb els meus amics d’Alzira”

L’intèrpret es va fer popular per interpretar Diego Sanchis a L'Alqueria Blanca (2009) i pel seu treball a la sèrie El secreto de Puente Viejo

L'actor Álex Gadea, en el programa 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia

L’actor Álex Gadea ha estat en La vida al Màxim. Encara que va nàixer a la ciutat de València, va créixer a Alzira, a la Ribera Alta. I va ser allà on va experimentar per primera vegada el desig de fer teatre. Un interés que més tard el portaria a estudiar Art Dramàtic. Amb Alzira manté vives les seues arrels.

Durant el pas pel programa, ha contat que encara que actualment viu a Madrid, no perd el contacte amb els amics d’Alzira, amb qui comparteix un grup de WhatsApp anomenat Crespí. “El nom Crespí és perquè el parc de Pere Crespí d’Alzira era el nostre punt de trobada. Estava prop de tot, del col·legi públic al qual anàvem, també prop de l’institut i del camp d’esports. Era l'epicentre dels encontres”, ha explicat Gadea.

El primer gran èxit de l'actor va arribar amb la interpretació del personatge Diego Sanchis de L'Alqueria Blanca, una de les sèries amb més èxit de la televisió valenciana. Per aquell treball va obtindre el Premi Berlanga a l’Actor Revelació l'any 2010. També ha interpretat personatges en conegudes sèries com El comisario, Hospital Central, El secreto de Puente Viejo i més recentment, La que se avecina.

També et pot interessar

stats