Anna Lluch, sobre el tracte amb les pacients: "Ser de poble, i ser d’un poble valencià, acosta molt"

La metgessa ha destacat en el programa 'La vida al Màxim' la importància de parlar amb la llengua del pacient per a mostrar-li calidesa i proximitat

Anna Lluch en 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia
10 de juliol 2023 - 09:34

L'oncòloga Anna Lluch es una especialista de renom, però també molt volguda per les seues pacients —la majoria dones—, i no sols per elles, la metgessa també és molt estimada pel públic en general. Lluch, sense quasi adonar-se'n, s’ha convertit en una gran divulgadora entre les persones malaltes i també entre les que no ho estan. La raó és la seua manera de comunicar.

Les seues paraules són clares, directes i utilitza un llenguatge fàcil amb què aconsegueix que molta gent l’entenga i que a moltes persones els agrade escoltar les seues reflexions sàvies.

L’oncòloga, que va créixer en Bonrepòs i Mirambell, a l’Horta Nord, i actualment viu a Meliana, durant l’entrevista en el programa La vida al Màxim ha recordat les virtuts de ser de poble. "Ser de poble i ser d’un poble valencià acosta molt…". Quan es refereix el tracte amb les pacients, valora parlar la mateixa llengua i ajustar-se a les seues necessitats. "Jo em trobe més a prop i ells també. Quan tu els parles en la seua llengua, com que és la meua també, jo crec que ells troben una persona propera". 

Pots veure el programa sencer ací

També et pot interessar

stats