Josema Yuste: “Si una actuació funciona a València, sabem que funcionarà”

Segons l’actor, el públic valencià és la millor mesura per a conéixer l’èxit d’un espectacle per la seua idiosincràsia i honestedat a l'hora d'aplaudir

Josema Yuste durant un moment de l'entrevista en 'La vida al Màxim' / À Punt Mèdia

L’actor i productor Josema Yuste ha estat en La vida al Màxim. Es considera un bon coneixedor del públic del Cap i Casal, ciutat a la qual ha dit que ve des de fa vora quaranta anys. Quan Màxim Huerta li ha preguntat com és el públic que assisteix als esdeveniments culturals, Yuste ha dit: “El públic valencià és un barem molt important per a després Madrid. El que funciona a València, sol funcionar a Madrid. Jo diria que és el lloc d'Espanya on el barem és més real en relació amb Madrid”. 

Com és el públic valencià, segons Josema Yuste 

“A València la gent és molt de la festa, molt d'eixir al carrer, d'anar al teatre, de viure l'espectacle. Li encanta la música… Per a mi, personalment, treballar a València és molt important. Considere el seu públic molt honest. Si li agrada, aplaudeix, si no, no". De la ciutat de València ha dit que ha canviat molt i per a bé. “Jo ho dic per allà on vaig. Des de fa anys ha canviat per a bé i en molts sentits. Pel que fa a l’urbanisme, a la festa, a l’alegria, a la seua potencialitat pel que fa a la cultura, la seua llum, la gastronomia…” 

Pel que fa a la seua nova etapa com a productor d’espectacles, ha reconegut sentir-se amb molta llibertat, “perquè com que també soc l’actor, en realitat soc el meu propi cap i això és molt gratificant. Jo prenc les meues decisions. Faig autocrítica i tinc l’oportunitat de triar tot: actors, actrius, obres de teatre”. 

Josema Yuste és conscient que el seu nom és quasi una marca, un segell associat fonamentalment a l’humor: “jo trie el que la gent espera de mi, que no sempre és el que a mi m’agrada”, ha assegurat.

Pots veure el programa sencer ací

També et pot interessar

stats