Un entrepà diferent
Amb ingredients de sempre
Preparem un entrepà de pimentons i xoriços. Després de llegir el títiol, s'haureu preguntat què té això de diferent. Doncs bé, el secret està en l'elaboració. Seguiu tots els passos de la recepta i ho descobrireu.
Abans, anotem els ingredients:
Ingredients
- 2 panets
- 2 pimentons rojos
- 1/2 ceba tendra
- 100 g de formatge ratllat per a pizza
- 2 alls
- 4 xoriços criolls
- 1 cabdell de Tudela
- 4 raves
- 1 llima
- Julivert fresc
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Rostim els pimentons a la flama, els pelem i els tallem a tires.
- Ho amanim amb oli, sal, all i julivert.
- Obrim els pans i els llevem la molla.
- Els farcim amb pimentó, ceba, formatge i els xoriços.
- Passem els pans per la planxa, per la part del xoriç.
- Ho coronem amb encisam i rave.
El xoriço crioll
El xoriço crioll (també anomenat parrillero o argentí) és una evolució del tradicional embotit espanyol i portugués (ibèric). Té el seu origen a les províncies del Río de la Plata (Argentina i Uruguai) i es caracteritza per la mescla de carn de porc i vedella o bou. A més de per l’aspecte i el gust, es diferencia del xoriço que coneixem perquè no està curat, no porta pebre roig i porta vi cuit amb alls.