Un entrepà diferent

Fàcil
35 minuts
2 persones

Amb ingredients de sempre

Un entrepà diferent
Un entrepà diferent
13 de setembre 2023 - 20:05

Preparem un entrepà de pimentons i xoriços. Després de llegir el títiol, s'haureu preguntat què té això de diferent. Doncs bé, el secret està en l'elaboració. Seguiu tots els passos de la recepta i ho descobrireu.

Abans, anotem els ingredients:

  • 2 panets 
  • 2 pimentons rojos 
  • 1/2 ceba tendra 
  • 100 g de formatge ratllat per a pizza
  • 2 alls
  • 4 xoriços criolls 
  • 1 cabdell de Tudela 
  • 4 raves
  • 1 llima
  • Julivert fresc
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Rostim els pimentons a la flama, els pelem i els tallem a tires.
  2. Ho amanim amb oli, sal, all i julivert.
  3. Obrim els pans i els llevem la molla.
  4. Els farcim amb pimentó, ceba, formatge i els xoriços.
  5. Passem els pans per la planxa, per la part del xoriç.
  6. Ho coronem amb encisam i rave.

El xoriço crioll

El xoriço crioll (també anomenat parrillero o argentí) és una evolució del tradicional embotit espanyol i portugués (ibèric). Té el seu origen a les províncies del Río de la Plata (Argentina i Uruguai) i es caracteritza per la mescla de carn de porc i vedella o bou. A més de per l’aspecte i el gust, es diferencia del xoriço que coneixem perquè no està curat, no porta pebre roig i porta vi cuit amb alls.

També et pot interessar

stats