Tallarins de carabasseta amb pesto roig

Fàcil
30 minuts
4 persones

 “Ser com Sant Roc i la carabasseta”

Tallarins de carabasseta amb pesto roig
Tallarins de carabasseta amb pesto roig
02 de novembre 2022 - 23:59

Tenim uns tallarins de carabasseta amb pesto roig, crema d’alvocat i un còctel (o “salpicón”) de vegetals. Només de sentir el nom, ja estaràs salivant. Açò és irresistible inclús per als més carnívors. És un plat molt senzillet, fresc i atractiu, la veritat. Prenem nota dels ingredients i et presente un element molt especial que utilitzarem.

  • 150 g de dacsa 
  • 2 carabassetes 
  • 1 alvocat
  • 1 llima
  • 1 ceba roja 
  • Julivert fresc
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal

Per al pesto roig: 

  • 50 g de tomaca seca
  • 25 g d'anous 
  • Alfàbega fresca 
  • Julivert fresc 
  • Oli OVE
  • Suc de llima 
  • Pebre negre
  • Sal
  • 1 all
  1. Tallem la carabasseta a tires fines i la reservem.
  2. Fem una crema matxucant l’alvocat amb julivert, oli, sal i suc de llima.
  3. Saltem la ceba roja amb la dacsa, i hi afegim pebre negre.
  4. Triturem els ingredients del pesto roig i el reservem.
  5. Servim la crema d’alvocat, hi afegim la ceba i la dacsa i, finalment, els tallarins amb el pesto roig.
  6. Ho decorem amb alfàbega.

Nutrició: carabasseta.

Té més aigua i menys fibra que la carabassa. Fàcil de digerir i amb un lleuger efecte laxant, ideal en cas de problemes digestius i restrenyiment. Baixa en calories, la millor manera de consumir-la és en cru.

L'alvocat

Es tracta d’una fruita: una fruita particular: té poc sucre i molts lípids i calories (en comparació amb altres vegetals). A diferència de la resta de fruites que a penes en contenen, té molta vitamina E, i diuen que reuneix l'àcid oleic de l'oli d'oliva, la vitamina A

També et pot interessar

stats