Com recalfar la pizza perquè no es quede com un xiclet?
Jordi Morera ens explica en La cuina de Morera els passos per a menjar la millor pizza recalfada del món
Arriba el dissabte nit i demanes unes pizzes per a compartir amb els teus. Què fas amb les porcions que sobren? És molt probable que penses que el més ràpid és recalfar-les l’endemà al microones. Però uns minuts després, potser t'estaràs penedint perquè més que pizzes pareixeran xiclets.
Jordi Morera ens dona les claus perquè la pizza quede com acabada de fer en només uns minuts, i no seca i pastosa, com quan ix del microones. Vols conéixer-les? Et deixem els passos ací.
Ingredients
Porcions de pizza que han sobrat del dia anterior.
Elaboració
- Agafa una paella antiadherent amb tapa.
- Posa la pizza en la paella calenta.
- Afig una cullerada d’aigua.
- Tapa immediatament perquè no s'asseque.
- Deixa que la pizza es calfe durant uns minuts.
- Retira la tapa i llest!
Si segueixes aquests passos, et menjaràs la millor pizza recalfada del món, amb una base cruixent i el formatge ben fos. T'animem a fer-ho aquest cap de setmana!