Raviolis casolans farcits de formatge i herbes

Intermedi
60 minuts
4 persones

Plat amb aromes del Trastévere en vespa!

Raviolis casolans farcits de formatge i herbes
Raviolis casolans farcits de formatge i herbes
24 d'octubre 2022 - 23:59

La següent recepta que tenim ara ens transporta a Itàlia, el bressol de la pasta. Farem un plat de pasta fresca molt senzill, però amb el qual triomfem segur. Raviolis casolans farcits de formatge i herbes. Este és el farciment que proposem, però com que fem la pasta nosaltres mateixos, tenim la llibertat de fer qualsevol altre farciment.

  • 400 g de farina 
  • 250 g de formatge crema
  • 4-6 ous 
  • Formatge parmesà
  • Julivert fresc
  • Cebollí
  • Orenga fresca
  • Sàlvia fresca 

Per a la salsa: 

  • 250 ml de nata 
  • 1 carabasseta
  • 1 ceba 
  • 3 alls
  • Nou moscada
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Pastem bé els ous amb la farina i ho deixem reposar 30 minuts.
  2. Mesclem les herbes aromàtiques amb el formatge crema i ho reservem.
  3. Dividim i estirem la massa, i hi posem punts de farcit.
  4. Ho tapem amb l’altra mitat de la massa i tallem els raviolis.
  5. Sofregim les verdures i hi afegim la nata, nou moscada, pebre i sal.
  6. Coem els raviolis en aigua abundant i els incorporem a la salsa.
  7. Servim la pasta amb la salsa i ho acabem amb formatge parmesà.

Nutrició: la pasta fresca

Té menys fibra però també menys calories que la pasta seca. Alt rendiment energètic, ideal per a esportistes i també per a estudiants, ja que afavorix el rendiment intel·lectual (el cervell es nodreix de glucosa, la qual es troba en els hidrats de carboni).

També et pot interessar

stats