Pollastre amb ratatouille i tàperes

Fàcil
45 minuts
2 persones

Prepara el forn!

Pollastre amb ratatouille i tàperes
Pollastre amb ratatouille i tàperes
06 de novembre 2023 - 20:05

Pareu atenció a aquesta recepta! Cuinem uns pits de pollastre amb ratatouille i una crema de tàperes. Haureu de tindre a mà uns pits de pollastre grans, verdures i tots aquestos ingredients:

  • 2 pits de pollastre grans
  • 1 tomaca
  • 1 carabasseta
  • 1 albergínia 
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

Per a la salsa: 

  • 200 ml de vi blanc 
  • 5 escalunyes
  • 3 alls 
  • 50 g de tàperes 
  • 500 ml de nata 
  • Mantega 
  • Safrà en pols
  • Timó fresc 
  • Romer fresc
  1. Ofeguem amb mantega i oli les escalunyes i els alls.
  2. Hi aboquem les tàperes i el vi i ho deixem reduir.
  3. Hi incorporem la nata i el safrà i ho deixem coure.
  4. Hi afegim les herbes i reservem.
  5. Fem talls en el pollastre.
  6. Tallem les verdures i les inserim en el pollastre.
  7. Ho salpebrem i ho enfornem a 200 °C durant 30 minuts.
  8. Servim el pollastre amb la salsa.

Nutrició: tàperes

Tenen grans propietats nutricionals, són baixes en greixos i calories. A més, són riques en magnesi, vitamina C i àcid fòlic. És per això que s'han utilitzat com a medicina popular durant milers d'anys. Actualment, s'estudien pel seu potencial anticancerós, antidiabètic i antiinflamatori, pels seus possibles beneficis circulatoris i, en concret, per a futurs tractaments per a l'epilèpsia i els ritmes cardíacs anormals.

També et pot interessar

stats