"Nuggets" amb ensalada de carlota, poma i anous
Recepta de Halloween, muahahaha!

Recepta especialment terrorífica de Halloween amb uns nuggets que s’han convertit en un plat que cap xiquet s’atrevix a rebutjar. Ni cap adult, tota la raó. Els farem amb una ensalada de carlota, poma i anous i farem salsa quètxup casolana. Apunteu tot el que fa falta i comencem a cuinar.
Ingredients
- 300 g de pit de pollastre
- 100 g de formatge crema
- 50 g d'anous
- 1-2 carlotes
- 1 poma roja
- Pa de motle
- Llet
- Ous
- Pa ratllat
- Farina
- Llima
- Pebre negre o blanc
- Oli OVE
- Sal
Per al quètxup:
- 1 kg de tomaques (3)
- 50 g de sucre negre
- 50 g vinagre de poma
- 1 ceba
- 1 pimentó verd
- 3 alls
- Pebre roig dolç
- Mostassa en pols
- Canella en pols
- Clau en pols
- Sal
Elaboració
- Per al quètxup, sofregim bé la ceba, l’all, el pimentó i la tomaca.
- Hi afegim el sucre, el vinagre i les espècies, i ho deixem coure.
- Triturem bé el sofregit, el colem i el deisem refredar.
- Per als “nuggets”, piquem el pollastre i el mesclem amb el formatge i el pa de motle, amb sal i pebre.
- Donem forma als “nuggets”, els passem per farina, ou, pa ratllat i els fregim.
- Fem una ensalada amb la carlota, la poma i les anous.
- Ho servim amb el quètxup i l’ensalada.
Halloween
A la nostra cultura tampoc hi ha hagut una tradició molt arrelada respecte a esta nit, i està més lligada al dia de Tots Sants. Les connotacions són molt diferents, ja que la festivitat de Tots Sants està molt lluny de l’ambient festiu i divertit del Halloween, d’ací el seu èxit i la seua implantació. Els dolços que es preparaven per a esta època (ossets de sant o bunyols) i molta gent encén animetes i les posa als balcons i finestres.