Mandonguilles d'abadejo

Intermedi
40 minuts
4 persones

Les mandonguilles més valencianes

Mandonguilles d'abadejo
Mandonguilles d'abadejo
29 d'agost 2022 - 20:00

Les mandonguilles d'abadejo són un plat senzill i clàssic, molt típiques de la cuina valenciana.

Tota una recepta que no pot faltar a la nostra cuina.

Apuntem!

  • 500 g d’abadejo
  • 4 alls
  • 1 kg de creïlles
  • 1 ou
  • Pinyons
  • Anou moscada
  • Julivert
  • Allioli
  • Oli Sal
  1. Coem les creïlles i l’abadejo dessalat.
  2. En un morter, piquem l'all i el julivert.
  3. En un bol, xafem les creïlles i hi afegim l'abadejo esmollat, la picada d'all i julivert, un rovell d'ou i l'anou moscada.
  4. Ho mesclem bé i rectifiquem de sal.
  5. Torrem lleugerament els pinyons i els incorporem a la pasta.
  6. Fem les mandonguilles i les passem per la clara de l'ou batuda.
  7. Fregim les mandonguilles fins que estiguen rossejades. Les servim acompanyades d'allioli.

Les mandonguilles d'abadejo poden tindre variacions. A més, es pot congelar la massa i les mandonguilles ja fetes.

També et pot interessar