Mandonguilles d'abadejo
Les mandonguilles més valencianes
Les mandonguilles d'abadejo són un plat senzill i clàssic, molt típiques de la cuina valenciana.
Tota una recepta que no pot faltar a la nostra cuina.
Apuntem!
Ingredients
- 500 g d’abadejo
- 4 alls
- 1 kg de creïlles
- 1 ou
- Pinyons
- Anou moscada
- Julivert
- Allioli
- Oli Sal
Elaboració
- Coem les creïlles i l’abadejo dessalat.
- En un morter, piquem l'all i el julivert.
- En un bol, xafem les creïlles i hi afegim l'abadejo esmollat, la picada d'all i julivert, un rovell d'ou i l'anou moscada.
- Ho mesclem bé i rectifiquem de sal.
- Torrem lleugerament els pinyons i els incorporem a la pasta.
- Fem les mandonguilles i les passem per la clara de l'ou batuda.
- Fregim les mandonguilles fins que estiguen rossejades. Les servim acompanyades d'allioli.
Les mandonguilles d'abadejo poden tindre variacions. A més, es pot congelar la massa i les mandonguilles ja fetes.