Hamburguesa de fesols rojos

Fàcil
2 persones

Una variació saludable de la típica hamburguesa

Hamburguesa de fesols rojos
Hamburguesa de fesols rojos / À Punt Mèdia
29 de setembre 2022 - 20:00

L’hamburguesa ha sigut un producte maltractat, sinònim de menjar porqueria, i no hi ha cap motiu perquè siga així. Si escollim productes de qualitat i els tractem amb respecte, podem obtindre plats de primera categoria.

Hui preparem una recepta saludable, vegetariana i deliciosa: una hamburguesa de fesols rojos.

  • 4 pans integrals individuals tipus brioix
  • 400 g de fesols rojos cuits
  • 150 g de xampinyons
  • 70 g de cuscús
  • 70 g de pa ratllat
  • 1 carlota
  • 1 moniato
  • 1 tomaca
  • 1 remolatxa cuita
  • 1 ceba
  • Fulles d’encisam
  • Cogombrets
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Sofregim la ceba, els xampinyons i la carlota ben picats.
  2. Per altra part, coem el cuscús amb aigua i sal.
  3. En un bol, pastem els fesols juntament amb la remolatxa.
  4. Hi afegim les verdures sofregides, pa ratllat i ho mesclem fins que n’obtinguem la textura desitjada.
  5. Hi incorporem el cuscús, ho barregem tot i ho deixem reposar.
  6. Per una altra banda, tallem el moniato a rodanxes fines i les fregim.
  7. Fem hamburgueses amb la massa de fesols i les torrem en una paella.
  8. Muntem l’entrepà amb tomaca, encisam i cogombrets.
  9. Hi incorporem l’hamburguesa i ho acompanyen amb les xips de moniato.

Truquet hamburgueses

Perquè no queden crues al centre, abans de traure-les, s’hi pot tirar un raig d’aigua en la paella i tapar-la immediatament. El vapor generat li donarà aquell punt de cocció final sense haver de torrar-la més per fora.

També et pot interessar