Fritada de polp amb pernil i olives negres

Fàcil
30 minuts
4 persones

Per a repetir

Fritada de polp amb pernil i olives negres
Fritada de polp amb pernil i olives negres
07 de desembre 2022 - 19:59

El polp el podem comprar ja cuit, però si ho fem, hem de consumir-lo com més prompte millor, i això és, presicament, el que anem a fer amb aquesta recepta. Hui el gastarem per a preparar una fritada, que també portarà pernil i olives negres. Ja veureu quin puntet més bo que li dona.

Anem amb la resta d’ingredients!

  • 2-3 potes de polp cuit 
  • 3 creïlles
  • 1 pimentó verd 
  • 1 ceba
  • Pernil d’acevall ibèric tallat a mà
  • Olives negres sense pinyol
  • Fulles de llorer 
  • Pebre roig dolç
  • Cebollí
  • Alls
  1. Pelem, tallem les creïlles i les posem a remulla.
  2. Fregim les creïlles amb la ceba, el pimentó, l’all i el llorer.
  3. Arruixem amb oli les potes de polp i les torrem a la planxa.
  4. Servim les creïlles amb el pernil i les olives.
  5. Ho decorem amb pebre roig i cebollí.

Nutrició: polp

Ofereix proteïnes de qualitat i greixos saludables per a l'organisme. Es tracta d’un aliment d'alta densitat nutritiva, amb baixa concentració calòrica i hidrats de carboni. La seua nul·la aportació de purines el converteixen en una aposta segura per a aquells que tinguen l'àcid úric alt en sang. També mereix especial atenció el seu contingut en vitamina B12, però també en proteïnes, ferro i seleni. Suport del metabolisme, ajuda a la síntesi de nous glòbuls rojos.

També et pot interessar

stats