Figues amb anxoves, cruixent de pa i formatge de cabra
Una combinació extravagant, però exquisida per la combinació de textures
Les figues, un aliment estimat i odiat a parts iguals. Per a la gent que sap apreciar el sabor de les figues, arriba aquesta recepta amb figues de temporada, cruixent de pa i formatge. De segur que no deixarà indiferent a ningú.
Ingredients
- 8 filets d’anxova
- Pa del dia anterior
- 150 g de formatge de cabra mig curat
- 4 figues
- Oli OVE
Elaboració
- Tallem el pa en llesques i les torrem al forn.
- Pelem les figues i les partim per la meitat.
- Posem una anxova en cada meitat i les posem damunt del pa torrat.
- Ho rematem amb formatge ratllat.
Curiositat sobre les figues
Sabies que les figues tenen una temporalitat molt curta i, a més, són molt delicades? Els comerciants tenen dificultats per a trobar-les fresques. A més, les figues depenen de les vespes per a reproduir-se i són considerades una infructescència.
Per tant, si eres un fidel consumidor de les figues, no dubtes a provar aquesta recepta!