Figues amb anxoves, cruixent de pa i formatge de cabra

Fàcil
15 minuts
2 persones

Una combinació extravagant, però exquisida per la combinació de textures

Figues amb anxoves, cruixent de pà i formatge de cabra
Figues amb anxoves, cruixent de pa i formatge de cabra
19 de juliol 2022 - 20:00

Les figues, un aliment estimat i odiat a parts iguals. Per a la gent que sap apreciar el sabor de les figues, arriba aquesta recepta amb figues de temporada, cruixent de pa i formatge. De segur que no deixarà indiferent a ningú.

  • 8 filets d’anxova
  • Pa del dia anterior
  • 150 g de formatge de cabra mig curat
  • 4 figues
  • Oli OVE
  1. Tallem el pa en llesques i les torrem al forn.
  2. Pelem les figues i les partim per la meitat.
  3. Posem una anxova en cada meitat i les posem damunt del pa torrat.
  4. Ho rematem amb formatge ratllat.

Curiositat sobre les figues

Sabies que les figues tenen una temporalitat molt curta i, a més, són molt delicades? Els comerciants tenen dificultats per a trobar-les fresques. A més, les figues depenen de les vespes per a reproduir-se i són considerades una infructescència.

Per tant, si eres un fidel consumidor de les figues, no dubtes a provar aquesta recepta!

També et pot interessar