Ensalada de verdura, formatge fresc i adob de quefir

Fàcil
15 minuts
4 persones

Perquè la cuina vegetariana també pot ser creativa i apetitosa

Ensalada de verdura, formatge fresc i adob de quefir
Ensalada de verdura, formatge fresc i adob de quefir
15 de juliol 2022 - 20:00

Sols pronunciar el nom del plat ja et depura el cos i l'ànima. Aquesta ensalada temperada barreja productes de l'horta frescs i cuinats. És a dir, ingredients freds i calents combinats en un mateix concepte. Mira com ho preparem i pren nota!

  • 1 carabasseta
  • 1 albergina
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 150 g d'encisam variat
  • 4 espàrrecs verds
  • 1 panolla de dacsa
  • 150 g de formatge fresc de mocador
  • 100 g de quefir
  • 1 llima
  • Avellanes
  • Anous
  • Sèsam torrat
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Salem l’albergina i la deixem reposar.
  2. Emulsionem el quefir amb una mica de suc de llima, pebre blanc i oli i el reservem.
  3. Torrem a la planxa els espàrrecs i la carabasseta.
  4. Netegem l'albergina i la torrem.
  5. Trossegem la fruita seca i la daurem.
  6. Col·loquem la carabasseta i l’albergina en un plat.
  7. Seguim amb el formatge, la tomaca, l'encisam i la dacsa.
  8. Posem els espàrrecs i l’adob de quefir.
  9. Acabem el plat amb la fruita seca.

Truquet

Podem eliminar l'amargor de l'albergínia salant-la i deixant-la suar.

Propietats

Les lletugues prevenen el restrenyiment (fibra i aigua), controla el colesterol, combat l'anèmia, regula els nivells de sucre, facilita la digestió, és diürètica i té propietats que indueixen al somni i a la relaxació. Els brots tendres tenen menys cel·lulosa i són més digestius.

També et pot interessar