Ensalada de tardor

Fàcil
35 minuts
6 persones

Amb María José Martínez

Ensalada de tardor
Ensalada de tardor

Cuinem amb la xef María José Martínez, del restaurant Lienzo de València, una ensalada de tardor. Una recepta molt senzilla de fer a casa, saludable i boníssima.

Anotem els ingredients!

  • 2 magranes 
  • 3 ous
  • 2 tiges d’api
  • 2 llimes
  • 500 g d'oli de llavors 
  • Pa del dia anterior
  • Julivert fresc
  • All en pols
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Pelem i desgranem la magrana.
  2. Netegem els apis i ho tallem fi.
  3. Emulsionem l’oli de llavors amb un ou i llima.
  4. Bollim la resta d’ous i els piquem.
  5. Mesclem la maionesa amb l’api, la magrana i l’ou.
  6. Adobem el pa amb oli, all en pols sal i pebre.
  7. Ho enfornem a 160 ºC durant 16 minuts.
  8. Servim el pa amb la ensalada.

Nutrició: magrana

La magrana té propietats molt interessants. Conté majoritàriament aigua i hidrats de carboni en forma de sucre. A més, proporciona una xicoteta quantitat de proteïnes i pràcticament gens de calories. Cal destacar també el seu alt contingut en vitamines C, E, B1 i B2, fibra i minerals com potassi, fòsfor, magnesi i calci.

Per altra banda, s un excel·lent agent antimicrobià natural, recomanat sobretot per a persones propenses a infeccions d’orina. També se sap que conté una série de polifenols, que es concentren principalment en la pell i en les membranes, amb grans propietats antioxidants.

També et pot interessar

stats