Albergina torrada, mel, brull i anous

Intermedi
45 minuts
2 persones

La típica albergina, acompanyada d'una manera diferent

Albergina torrada, mel, brull i anous
Albergina torrada, mel, brull i anous
29 d'agost 2022 - 20:00

L'albergina té moltes versions, com la morada i ratllada, molts colors, com el verd o el taronja, moltes grandàries i formes.

Aquesta recepta porta albergina torrada acompanyada de mel, brull i anous, ingredients que, junts, faran un plat exquisit.

  • 2 albergines
  • 200 g de brull
  • 50 g d’anous
  • 150 g de sucre
  • 1 rameta de romer
  • Oli OVE
  1. Bollim la branqueta de romer en una miqueta d'aigua i la retirem.
  2. Hi incorporem el sucre i el cuinem fins que caramel·litze.
  3. Fem fils de sucre sobre un paper de forn o tapet de silicona.
  4. Torrem les anous en una paella.
  5. En un plat posem l’albergina trossejada, una mica d’oli i mel.
  6. Hi escampem el brull, les anous i una mica més de mel i hi posem els cristalls.

L'albergina té molta fibra i poc greix (recomanada a diabètics tipus 2 o amb problemes de pes). Vit B1, B6 i potassi.

En la pell tenen un antioxidant molt potent es diu nasunin que protegeix la membrana de les neurones. Sempre que la recepta ho permeta, estaria bé consumir-la.

També et pot interessar