Si eres dels que vol reduir la quantitat de sucre i no saps com, escolta el consell de la nutricionista Ana Sirvent

Tot i estar en temps de Nadal, de menjars copiosos i dolços abundants, la proposta feta des de les xarxes de La cuina de Morera millora els hàbits diaris de manera senzilla i gens traumàtica

Imatge habitual del que passa quan molts demanen un got de café amb llet
Imatge habitual del que passa quan molts demanen un got de café amb llet / Miguel AF / Shutterstock

Reduir el consum de sucre també és una qüestió d’educació. D’educació i d’estratègia. Si eres una d’aquelles persones que vol reduir la quantitat de sucre i no saps com, ha arribat el moment d’educar el paladar. Sense traumes. Es tracta d'estar receptiu a descobrir nous sabors que donaran un toc dolç a les teues begudes de manera natural.

Així, per exemple, una de les propostes d'Ana Sirvent, nutricionista de La cuina de Morera, és la de “substituir els refrescos ensucrats per aigua amb llima o fruita fresca per tal de satisfer el toc dolç que tant ens agrada”. 

Si les teues preferències són més beure café o té amb freqüència i t’agradaria reduir el consum del sucre, un bon començament seria, per exemple, anar reduint la quantitat de sucre, setmana a setmana. Tot, a poc a poc. Una altra idea d'Ana Sirvent seria posar al café o al te un poc de vainilla, canella o espècies; o també combinar-los amb un poc de llet o beguda vegetal, que donarà aquest punt dolç.

També et pot interessar

stats