Te'n vas d’escapada alguns dies i vols emportar-te menjars preparats?

Et proposem algunes idees ràpides i fàcils del programa 'La Cuina de Morera', que valen tant per anar de pícnic com per a portar a la casa rural o aparthotel que has llogat

Entrepans sucosos i amanides de sigrons
Entrepans sucosos i amanides de sigrons / À Punt Mèdia

Un menjar de pícnic no sols és útil quan fem una escapada a alguna platja, riu, piscina en dies de molta calor. Les receptes per a emportar-se també són valuoses per a altres tipus d’escapades, com ara un cap de setmana a qualsevol aparthotel o casa rural. Pensant, clar, en l’economia domèstica. Ací et proposem diverses idees. 

Si t'agrada preparar receptes ràpides i molt saboroses... sembla que la versió dels rolls serà una aposta segura, ja que és molt agraïda de preparar. Es tracta d’una delicatessen gastronòmica que té origen a Suècia i, hui dia, està molt de moda en grans ciutats com Nova York. En versió dolça o salada, tu tries per a quin moment pot ser més útil. Ací tens la proposta de La cuina de Morera.

Fes un roll

En qualsevol recepta de roll, el comú denominador és una massa fullada enrotllada, que entre capa i capa va farcida del que vulgues: des de pernil dolç i formatge, espinacs i formatge feta, bacó i sucre negre, que li dona un puntet dolç exquisit; un altre farcit, figues fresques, anous i formatge de cabra. I així fins a l’infinit. Ací pots veure altres idees d’opcions per a preparar i menjar en uns dies, com la coca d'albergina i anxoves, que triomfa a moltes poblacions com Meliana i que en múltiples sabors és habitual a les taules a la Marina Alta.

Amanides de llegums

De la mà de Rafa Valls, creador d’UNO, el primer take away del Mercat Central, et convidem a endinsar-te en l'univers del mercat valencià per excel·lència. Escolta la passió amb què treballen a l'obrador i com són de fresques i fàcils les propostes que preparen: les amanides de cereals i llegums amb verdures són una bona opció. Per a altres situacions i necessitats, ací et deixem més receptes d’estiu.

També et pot interessar

stats