Idees per al tàper si estàs pensant fer un pícnic el cap de setmana

La cuina de Morera proposa tres receptes senzilles i estiuenques

"New York roll"
El "New York roll" de Jordi Morera / À Punt Mèdia

Ja és estiu i en aquesta proposta de receptes et presentem tres idees per a solucionar una qüestió que molts tindran damunt la taula: què portar al pícnic de l’excursió del cap de setmana! Algunes persones són més de platja o cala, mentre que altres es decanten més pel riu o la muntanya. El ben clar és que quan es parla d’excursions i eixides a la natura, la paraula pícnic triomfa. Universal, curta i molt semblant en diferents idiomes, és la solució casolana i econòmica per a les eixides a l'aire lliure. 

La moda del New York Roll 

L’equip de La cuina de Morera s’ha apuntat a la moda de l'street food, aquell tan típic de grans ciutats com Nova York, i tan compatible amb un tàper. I en aquesta ocasió ha preparat el New York Roll, l’última sensació mundial en menjar de carrer. De segur que l'heu vist a les xarxes, farcit de xocolate o crema. La versió de La cuina de Morera és salada i amb molt pocs ingredients: a més de la massa fullada, sols necessites sucre negre i cansalada. 

Per als amants de les amanides… una de quinoa i pollastre

Com diu l’equip de La cuina de Morera, poc més es pot afegir en un sol plat perquè siga tan complet nutricionalment. A més de bo i fàcil de preparar. És fonamental disposar de quinoa, tomaques, pollastre, espinacs, cogombre i ceba roja. I ja si eres molt sibarita, continua ficant-li més ingredients com pimentó roig i verd i canonges.  

T’agrada l’albergina? I les anxoves?

Aquesta opció, encara que molt senzilla, requereix un poc més de temps de preparació que fer una amanida o un entrepà per anar de pícnic, però és una recepta casolana i per a gaudir allà on estigues. Per a preparar-la necessites albergines, anxoves, tonyina, ceba, pimentó verd i roig, tomaca i ou. 

També et pot interessar

stats