Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Quatre tipus d’hamburgueses saludables que probablement mai no has tastat

La cuina de Morera et proposa obrir la ment amb aquestes creativitats culinàries fetes amb fesols rojos, peix, gambots i zebra

L’hamburguesa no té per què ser sinònim de menjar porqueria

L’hamburguesa no té per què ser sinònim de menjar porqueria. Si escollim productes de qualitat i els tractem amb respecte, podem obtindre plats de primera categoria.

Hamburguesa de fesols rojos

Et suggerim, per a començar, fer una hamburguesa de fesols rojos, una recepta saludable, vegetariana i deliciosa. T’ensenyem a preparar-la en La cuina de Morera.

Hamburguesa de peix amb calamars de ceba

Encara que no estem molt acostumats a menjar peix en aquest format culinari, l'hamburguesa de peix resulta una proposta gastronòmica molt interessant per al paladar. T'atreveixes a cuinar una hamburguesa de peix amb calamars de ceba? A continuació, et deixem totes les indicacions en el vídeo.

Hamburguesa de zebra

Nutricionalment, les carns exòtiques destaquen per ser, la majoria, molt magres, baixes en greixos i amb una elevada càrrega proteica. La carn de zebra té molt poques calories i és molt rica en ferro. Et recomanem fer una hamburguesa de zebra, un ingredient exòtic que ací ens sembla estrany menjar, però que a l'Àfrica és una de les carns més valorades.

Hamburguesa de gambots frescos

I finalment, obrim de nou la ment i elaborem una hamburguesa amb una proteïna diferent de la tradicional carn: gambots frescos. T’animes a preparar-la?

Cuina