El piset 4 | Rectificar és de sàvies

Episodi 4 Temporada 1 39 min.
tp

Àrtur i Ame busquen de nou un/a company/a de pis, ja que l’anterior era un poquet… antic. En aquest capítol parlarem amb Carmen (deparkineo) i Dianina XL (youtuber) sobre la importància de rectificar vells costums que ja no tenen cabuda. D’acceptar-se per a reconstruir-se. I, sobretot, la importància de revisar-se contínuament i treballar-se l’empatia. Passeu al Piset!

Candidats a compartir pis amb Ame i Àrtur:

-Carmen Alonso (deparkineo): És periodista i s’autodefineix com a intensa de la vida. No ho sabem, però polifacètica, segur. És la responsable de comunicació en Darwin Bioprospecting, empresa dedicada a la microbiologia aplicada a la indústria. A més, és la meitat del projecte de divulgació La síntesi i una tercera part del pòdcast de moda deparkineo.

-Dianina XL: És youtuber i influencer, va començar a les xarxes socials de manera inesperada. Tant al seu canal de Youtube com a Instagram (i ara a Twitch) ha aconseguit formar la seua comunitat de 'bellas y bellos', que ja s'ha convertit en una família. Sempre ajuda els seus seguidors, amb riures, enfortir l'autoestima. Diana lluita contra els estereotips des de l'espontaneïtat i un llenguatge proper. És autora de 'Viviendo la vida on fire' i recentment ha guanyat el premi EDE a la Millor Educadora Digital en Conscienciació Social. Tota una referent per a les nostres generacions!

stats