El piset - Header tardor 2023

El piset

tp

Àrtur Martínez i Ame Soler tornen a estar a la recerca d’un company de pis, però com saben que trobar a la persona adequada no és una cosa senzilla, parlaran amb ells sobre els temes que més preocupen als joves. Educació, ecologia o afectivitat sexual seran solament algunes de les temàtiques. Voleu saber més? Doncs passeu al Piset!

troba'ns a:

Amfitrions

Ame Soler

Ame Soler

Il·lustradora coneguda pel seu projecte Tres voltes rebel. Un projecte personal ple de crítica i reivindicació que dona a conéixer a través d’Instagram, on ja compta amb 106 mil seguidors. A més també porta baix el braç dos projectes en forma de llibres: “Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar” i “Akelarre”, on ens parla sobre feminisme d’una manera molt personal.

Àrtur Martínez

Àrtur Martínez

Conegut per ser el vocalista del grup valencià “La Fúmiga”. Àrtur és d’Alzira i compagina el projecte musical amb la seua professió com a podòleg. Les seues cançons es conten per milions de reproduccions i han passat a formar part de la vida de molta gent. Els seus concerts són tota una experiència d'energia desbordant i compartida més que recomanable. Es considera un addicte a viure i li agrada repetir-se la frase: "qui fa el que pot no està obligat a més".

Destacats