L'hivern de l'Squad - header

L'Squad

tp

L’Squad d’À Punt és un punt de trobada del valencià a les xarxes socials. Cinc creadors de contingut elegits per La Puri, s’apunten a fer tota classe de videos que podràs trobar en totes les xarxes socials, des d’Instagram fins Tiktok passant per Youtube.

Esther

Esther té 24 anys i ve de Vinaròs. És cantautora i a més, també li agrada la interpretació i la dansa, entre altres coses. Va traure el seu primer disc de llarga durada “Les cartes que mai vaig cremar” amb el qual segueix la seua gira de concerts. Perseverant, emocional i disposada a donar-ho tot!

Aitor

Aitor té 21 anys i és natural d’Altea, la Marina Baixa. En l'actualitat està estudiant Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Des de fa uns anys puja contingut a les seues xarxes socials com a Llet i Vi, a més de ser coordinador de la plataforma Poblet. Aitor ve amb moltes ganes de festa i d’eixir al carrer per a fer-vos tota classe de preguntes!

Mónica

Mónica Llorens és d’Alcoi i té 22 anys. És influenciadora i una de les coses que més li agraden és l’art, crear en qualsevol de les seues formes. Una persona sentimental, apassionada, alegre i riallera que ve a l’Squad per a mostrar-nos tota la seua creativitat i el que és capaç de transmetre.

Rixi

Rixi Barberà, conegut com a @alegriadepoble en xarxes, té 25 anys i és de Vallada. Amb 35.000 seguidors a TikTok, Rixi s’ha donat a conéixer pels seus vídeos a la muntanya on comparteix reflexions, música i l’alegria que el caracteritza. Simpàtic, constant, treballador i com ell diu, un xic que no calla ni davall de l’aigua.

Julio

Julio té 21 anys i ve de Sueca. Fotògraf de concerts. Preocupat pels temes socials, Julio es defineix com una persona inquieta, treballadora i amb ganes de fer moltes coses! Torna a l’Squad per a fer-nos riure i gaudir i ensenyar-nos tot allò que encara té a dir.