L'Squad - Header

L'Squad

tp

Una esquadra (Squad, en anglés) de joves creadors de continguts es reuneix en una casa per a crear vídeos en TikTok, Instagram i YouTube.

Alba

Alba té 19 anys i ve de Borriol. Va començar en “Musical.ly” i ara es dedica a les xarxes, sobretot a TikTok. És acròbata i a més professora. Últimament, també es dedica a fer streamings en Twitch que com ella diu, gaudeix molt. Alegre, riallera i amb molta energia!

Esther

Esther té 24 anys i ve de Vinaròs. És cantautora i a més, també li agrada la interpretació i la dansa. Acaba de traure el seu primer disc de llarga durada “Les cartes que mai vaig cremar”. Perseverant, emocional i disposada a donar-ho tot!

Jason

Actor, model i ballarí. Ve de València, té 26 anys, és activista i a les seues xarxes parla, entre altres coses, de racisme. Un tema que li toca de prop. Com a afició li agrada el Kpop, tema del qual parla en un compte a part. Una persona empàtica, conscienciada i que s’adapta a qualsevol cosa!

Julio

Julio té 20 anys i ve de Sueca. Fotògraf de concerts. A més estudia Sociologia. Preocupat pels temes socials, Julio es defineix com una persona inquieta, treballadora i amb ganes de fer moltes coses!